Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Taha-Yasin erkekliğe ilk adımlarını attı

Taha-Yasin erkekliğe ilk adımlarını attı

Gazi kuaför oğullarını sünnet ettirdi

Taha-Yasin erkeklige ilk adimlarini atti

Gazi kuaför ogullarini sünnet ettirdi

Adana’nin taninmis bayan kuaförlerinden ve ayni zamanda Güneydogu gazilerinden Cem Irik, ogullari Taha ve Yasin için unutamayacaklari bir sünnet töreni yaparken, yakin dostlari da onu yalniz birakmadi.

Galleria’da bulunan Butik Ocakbasi’nda yapilan sünnet törenine Sariçam Belediyesi Insan Kaynaklari Müdürü Sükrü Gedik, Büyüksehir Belediyesi eski Saglik Daire Baskani Dr. Adem Gündogan, Türkiye Harp Mamülü Gaziler Sehit Aileleri Dernegi Adana Subesi Baskani Mehmet Ali Bakir, Mali Müsavir Okan Malgil, Ünal Ticaret sahibi Yeliz Cayhan Ürgenç, Yüregir Belediyesi eski Baskan Yardimcisi ve Spor Kulübü Baskani Veysel Alanoglu, Ç.Ü’den Makine Mühendisi Prof. Dr. Abdülkadir Yasar, Isadami Cengiz Polat ve mekan sahibi Ismet Akdemir ve çok sayida davetli katildi.

Canli müzik esliginde yapilan sünnet töreninde davetliler oldukça neseli anlar geçirirken, pisti de bos birakmayarak bol bol oynadilar. Taha ve Yasin’in Babasi Cem Irik ve halasi Yesim Özgeldi bu mutlu günlerinde törenlerine katilan davetlilerle yakindan ilgilenirken, onlara “Hos geldiniz, hepinize bizleri yalniz birakmadiginiz için çok tesekkür ediyoruz.” Derken, sünnet töreni geç saatlere kadar nese içinde devam etti.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli