Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Taksici hasımlarından kaçarken motosiklete çarptı, arabadan indiği sırada bacağından vuruldu

Taksici hasımlarından kaçarken motosiklete çarptı, arabadan indiği sırada bacağından vuruldu

Adana'da bir taksici aracıyla seyir halindeyken yol kenarındaki hasımlarının kendisine tabanca doğrulttuğunu görmesi üzeri kaçmak istedi.

Taksici hasimlarindan kaçarken motosiklete çarpti, arabadan indigi sirada bacagindan vuruldu
Adana'da bir taksici araciyla seyir halindeyken yol kenarindaki hasimlarinin kendisine tabanca dogrulttugunu görmesi üzeri kaçmak istedi.
Taksici kaçtigi esnada bir motosiklete çarpti. Motosiklet sürücüsü kazada yaralanirken taksicide araçtan inip kaçmaya çalistigi sirada hasimlari tarafindan bacagindan vuruldu.
Olay, Seyhan ilçesine bagli Bakimyurdu Caddesi'nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, taksi soförü Yüksel K. (49) kullandigi 01 T 1350 plakali otomobil ile seyir halindeyken ismi ögrenilemeyen hasimlarinin yol kenarinda kendisine tabanca dogrulttugunu görmesi üzerine kaçmak istedi. Yüksel K. kaçmaya basladi sirada Ramazan K. idaresindeki 01 AET 478 plakali motosiklet ile çarpisti. Motosiklet sürücüsü çarpismanin etkisiyle yola savrularak yaralandi.
“Kaza sonrasi araçtan inip kaçmak isterken hasimlari tarafindan vuruldu”
Kaza sonrasi taksi soförü Yüksel K., aracinin içerisinden inip hasimlarindan kaçmak istedi. Ancak ismi ögrenilemeyen süpheliler, kaçmaya çalisan Yüksel K.'nin yanina gelerek tabanca ile ates açti. Süpheliler ardindan olay yerinden kaçti. Yüksel K. ise bacagindan yaralandi.
Çevredeki vatandaslar durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen ambulanslar, silah yaralisi Yüksel K. ve kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Ramazan K.'yi Seyhan Devlet Hastanesine kaldirdi.
Polis olayi gerçeklestiren süphelileri yakalama çalismalarina devam ediyor.


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı