Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TDP'Lİ BAŞKAN ARSLAN'DAN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI

TDP

Türkiye Değişim Partisi Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Arslan,Nevruz Bayramı’nın geçmişten günümüze birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde yaşamamıza vesile olan istisna günlerden bir tanesi olduğunu söyledi.

 Türkiye Degisim Partisi Seyhan Ilçe Baskani Mustafa Arslan,Nevruz Bayrami’nin geçmisten günümüze birlik, beraberlik ve kardeslik duygusu içerisinde yasamamiza vesile olan istisna günlerden bir tanesi oldugunu söyledi.
‘21 Mart Nevruz Bayrami’ dolayisiyla bir mesaj yayimlayan Baskan Arslan , dünyanin en eski baris ve kardeslik bayramlarindan biri olan, baharin müjdecisi Nevruz’a kavusmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi. Türkiye’nin sahip oldugu köklü kültür ve geleneklerin yaninda, böylesi güzel günlerin sevgi, baris ve kardeslik gibi degerlerin önemini hatirlattigini dile getiren Baskan Arslan, “Geçmisle gelecek arasinda köprüler kuran, sevgi ve hosgörü ortaminda milletleri birbirine yakinlastiran, birligimizi güçlendiren ve kültürel zenginliklerimizi koruyan bu gibi degerlerimizi gelecek kusaklara aktarmak, bizlerin görevleri arasindadir” dedi.
Bahar mevsiminin bolluk ve bereketini, topragin dirilisini müjdeleyen Nevruz’un Türkiye’nin yani sira birçok ülkede de kutlandigini dile getiren Baskan Arslan , “Kültürel farkliliklarimiz bizleri ayristiran degil, aksine bütünlestiren unsurlardir. Farkliliklarimizi ve kültürel çesitliligimizi milletimizin birlik ve bütünlügünü perçinleyen, aramizdaki sarsilmaz kardeslik ve dayanisma hissiyatini kuvvetlendiren zenginligimiz olarak görüyoruz. Bu duygu ve düsüncelerle, baharin gelisini, doganin uyanisini müjdeleyen, bolluk ve bereketin simgesi olan Nevruz Bayrami’nin ülkemize birlik, beraberlik ve kardeslik getirmesini temenni ediyor, siz Adanali li hemsehrilerime saglik, mutluluk, huzur ve bereket dolu yarinlar diliyorum” ifadelerini kullandi.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false