Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ters Eve Ziyaretçi Akını...

Ters Eve Ziyaretçi Akını...

10 GÜNDE 5 BİN ZİYARETÇİ AĞIRLADI

10 GÜNDE 5 BIN ZIYARETÇI AGIRLADI

Adana ve bölgenin ilk ters evi ziyaretçi akinina ugruyor. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in Adana’ya kazandirdigi ters ev 10 günde 5 bin kisi tarafindan ziyaret edildi. Yüregir Belediyesi’nin Haci Sabanci Bulvari üzeri, Yüregir Millet Bahçesi’nde 200 metrekarelik alan içine insa ettigi ters ev, açilisinin ardindan ziyaretçilerini agirlamaya basladi. Fotograf tutkunlari basta olmak üzere ters evin iç mimarisini merek edenler, akin akin evi görmeye geliyor.

Mimari açidan marjinal olarak adlandirilan ters ev, egimli açisi nedeni ile daha evin girisinde bas dönmesi hissi yasatiyor. Ters evi ziyaret eden misafirler tavan ve çatinin yerde, yerde olmasi gerekenlerin ise tavanda olmasi ile eglenceli fotograflar çekiyor. Açilisindan bu yana 10 günde 5 bin kisi agirlayan ters evi yilda yaklasik 200 bin kisinin ziyaret etmesi bekleniyor. Ters ev, Pazartesi’den Cumartesi’ye 10.00-21.00 saatleri arasinda gezilebiliyor.

 
 

Ters eve gösterilen yogun ilgiden memnun olduklarini belirten Baskan Kocaispir, “Özellikle çocuklarimiz, gençlerimiz ve fotograf tutkunlari basta olmak üzere 7’den 70’e her yastan insanimizin yogun ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Konuklarimiz burada fotograf çektirip unutamayacaklari bir ziyaret gerçeklestiriyor. Çektirdikleri fotograflari 180 derece çevirdiklerinde esyalar olmasi gereken yerde görünürken, kendileri ise tavanda asiliymis gibi oluyor. Adana’mizda gezilecek, görülecek yerler listesine kazandirdigimiz ters evimize tüm hemsehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli