Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TFF YÖNETİMİN ALMIŞ OLDUĞU SKANDAL KARAR

TFF YÖNETİMİN ALMIŞ OLDUĞU SKANDAL KARAR

İLKER ÖNÜK’DEN AÇIKLAMA

TFF YÖNETIMIN ALMIS OLDUGU SKANDAL KARAR
ILKER ÖNÜK’DEN AÇIKLAMA
Bugün toplanan TFF yönetim kurulunun almis oldugu skandal karar sonrasi büyük ceyhanspor taraftarini bilgilendirmek zorunlu hale gelmistir.
2019 / 2020 sezonuna çikmis oldugumuz SAMPIYONLUK Parolasi ile son 4 maça kadar lider olarak sürdürdük. Fakat önce seyircisiz bir maç oynatarak, 2 puan kaybimiza neden olan TFF Skandal bir karar ile sampiyonlugunu tescil ettigi Içel idmanyurdu ile evimizde oynayacagimiz maçi göz önünde bulundurmadan, bugüne kadar lider olmamizi ve de bizim emeklerimizi hiçe saymalari karsisinda diger haklari yenen kulüp baskanlarimizla birlikte haklarimizi sonuna kadar arayacagiz.
Gerçeklesen bu haksizliga karsi, biz Ceyhan Spor yönetimi olarak hakkimizi sonuna kadar arayacagiz. Gerekli belge ve bilgilerle alinan bu karara ihtirazimizi TFF Tahkim kurulu’na yapacagiz. Ve bu açiklanan yanlis kararin onaylanmadan düzeltilerek degisecegine inancimiz tamdir. Siz Büyük Ceyhan taraftarlarini, Tüm STK’lari Ceyhan’in Milli takim olan Ceyhan Spor’a karsi yapilan bu haksizlik karsisinda desteginize her zamankinden daha çok ihtiyaç duymaktadir dedi”.


Anahtar Kelimeler: İLKER ÖNÜK’DEN AÇIKLAMA
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false