Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TOPAL; EN SIKINTILI GÜNLERİMİZ BAYRAM GÜNLERİ GİBİ OLSUN

TOPAL; EN SIKINTILI GÜNLERİMİZ BAYRAM GÜNLERİ GİBİ OLSUN

Ceyhan belediyesi meclis üyesi ve Atlas sürücü kursu yönetim kurulu başkanı Umut Topal Kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

TOPAL; EN SIKINTILI GÜNLERIMIZ
BAYRAM GÜNLERI GIBI OLSUN
Ceyhan belediyesi meclis üyesi ve Atlas sürücü kursu yönetim kurulu baskani Umut Topal Kurban bayrami nedeniyle bir mesaj yayimladi.

Topal mesajinda bayramlarin kalplerin birlikte attigi zaman dilimi, paylasmanin temeli, maddi ve manevi güzelliklerin müstesna günlerden biridir
Topal mesajina söyle devam etti., Allah rizasini kazanmak için kesilen kurbanin insanlari hem Allah'a hem de birbirine yaklastiran kiymetli bir vesile oldugunun altini çizdi.
'Ilahi bir hediye olan kurban bayramini iyi degerlendirmeliyiz. Bayramda büyüklerimizi ziyaret edip dualarini almali, hastalara moral vermeli, dul, öksüz, yetim ve çocuklari hediyelerle sevindirmeliyiz. Darginlari baristirmali, fakirlerle paylasmaliyiz ki bayramda bayram anlamini bulsun. Bu vesileyle Islam aleminin, milletimizin ve hemserilerimizin kurban bayramini tebrik ediyor, en sikintili günlerinin bayramlar gibi güzel olmasini diliyorum



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı