Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

'Torba yasa bizi çok rahatlatacaktır'

'Torba yasa bizi çok rahatlatacaktır'

Adana Sosyal Güvenlik Il Müdürü Bilal CANBOLAT ve Il Müdür yardimcisi Haci Osman Aycil, Seyhan SGK Merkez Müdürü Davut Tutar AKAMDER e ziyarette bulunarak is, çalisma hayatindaki sektörü ilgilendiren sorunlari ele aldilar. Ziyaretin sonucu olarak sorunlarin çözümü noktasinda asgari müsterekte bulustular. Bürokratik islemlerdeki aksakliklarin giderilmesi konusunda önemli gelismeler yasandi.

 

SGK ‘HIZMETLERIMIZ DEVAMLI VE SINIRSIZDIR’

Adana SGK Il Müdürü Bilal Canbolat ve Müdür yardimcilari AKAMDER i ziyaretlerinin önemini belirterek; sorun ve gelismeler hakkinda istisarenin gerekliligine dikkat çektiler. SGK Il Müdürü Bilal Canbolat açiklamasinda “SGK olarak insaat sektörü ve müteahhitlerle yogun bir is yasamimiz vardir. Bu anlamda bazi aksakliklarda söz konusu olabilmekte. Bu konuda birinci agizdan sorun ve çözüm noktasinda bir araya geldik. Ve oldukça önemli gelismeler sagladigimiza inaniyorum. Tüm halkimiza bir telefon kadar yakiniz. Hizmetlerimiz insan yasamini kolaylastirma odakli devamli ve sinirsiz olarak sürdürme gayreti içerindeyiz. Dedi 

 

AKAMDER Baskani Mustafa Karslioglu “Elbette bu ziyaret inanilmaz faydali olmustur. Bu konudaki hassasiyet ve sorunlari çözme gayretinden dolayi basta Bilal Canbolat ve Müdür yardimcilarina tesekkür ediyorum. Çalisma hayatimizda sektör olarak istigal konularimizin basinda SGK öncelikli bir kurumdur. Sikintilarimiz mevcut olup bunlarin giderilmesi konusunda SGK Müdürümüzün yaklasimiyla bunlarin çözüme kavusacagina inaniyoruz.Ayrica bazi bürokratik engeller ve maddi konularda mevcut pandemi sikintilarindan dolayi bazi gelismelerin kanunlasacak olan Meclisteki torba yasa bizi çok rahatlatacaktir. Dedi.

Ziyaret AKAMDER yönetim kurulu ve üyelerinin SGK yöneticileri Adana Sosyal Güvenlik Il Müdürü Bilal  Canbolat ve Il Müdür yardimcisi Haci Osman Aycil, Seyhan SGK Merkez Müdürü Davut Tutar’a soru cevap ve sohbetlerle devam etti. 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli