Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TÜRK EĞİTİM-SEN’DE DEMOKRASİ ŞÖLENİ ADANA'DAN BAŞLADI

TÜRK EĞİTİM-SEN’DE DEMOKRASİ ŞÖLENİ ADANA

GİRGEÇ; TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

TÜRK EGITIM-SEN’DE DEMOKRASI SÖLENI ADANA'DAN BASLADI
GIRGEÇ; TEKRAR BASKAN SEÇILDI
 
Türkiye KamuSen'e bagli Türk Egitim Sen'in Adana 1 nolu subesinin 7. olagan kongresi Neziha Yalvaç Uygulama Oteli toplanti salonunda gerçeklestirildi.
Toplanti Saygi Durursu ve istiklal Marsinin ardindan Divan Baskanligina Ali Kabukçu Katip Uyeliklerine Türk Büro Sen Adana 1 Nolu Sube Baskani Haci Keçe, Türk Büro Sen Adana 2 Nolu Sube Baskani Ugur Akan'in yaptitgi Divan heyetinde Mevcut Baskan Durdu Mehmet Girgeç, tek liste halinde gidilen bu kongrede tekrardan Sube baskanligina getirildi.
GIRGEÇ;BUGÜNE KADAR HEP DOGRULARI YAPTIK
Açilis Konusmalarinda ögretmenlerin sikintilarini dile getiren Baskan Girgeç,7. Olagan Sube Genel Kurullarimizin egitim çalisanlarinin yegâne umudu, güçlü gür sesi sendikamiza, üyelerimize ve camiamiza hayirli olmasini diliyoruz. Sükürler olsun sendika olarak bugüne kadar her zaman dogrulari yaptik. Türk Egitim-Sen olarak hiçbir zaman yanlis islerin içinde yer almadik. Onun için her bir yöneticimizin iradesi, egitim çalisanlarinin hak mücadelesinde ortaya koydugu vakur durustan dolayi tebrik ediyorum.' diye konustu.
 TÜMER;KAMU ÇALISANLARI GEREGINI YAPACAKTIR.
Türk Enerji Sen Genel Baskani Mustafa Tümer, ise Toplu Sözlesme süreci hakkinda da bilgilendirmelerde bulunarak, memurun hak ve kazanimi için Toplu Sözlesme sürecini ciddiyet ve disiplinle yürüttüklerini ve yetkili konfederasyonla talepleri ortaklastirdiklarini ve yine memurun hak ve kazanimlari için de talepleri karsilik bulmadigindan ötürü masadan kalktiklarini ifade ederek, “Türkiye Kamu Sen’in yine yetkili konfederasyon olacak ve kamu çalisanlarinin hak ve kazanimlari için etkili mücadelesini istikrarla sürdürecektir. Kamu çalisanlari artik görmüstür ki, sözde yetkili konfederasyon ile kaybetmeye mahkumdurlar. Artik yetki hak eden ve ehil olan ellerde olmalidir. Inaniyorum ki, kamu çalisanlari artik geregini yapacaktir” dedi.
ÖZTÜRK; HEDEFIMIZ 2023 TÜRKIYE'SI 
MHP Adana MYK Üyesi Avukat Ugur Öztürk ise yaptigi açiklamada 2016 yilinda yasanan FETÖ'nun hain darbe girisimide yasanan olaylardan bugünümüzeda yapilan siyasi çalismalar hakkinda bilgiler verdi.
Tek liste halinde gidilen Kongere Türkiye Kamu Sen'e basgli Suba baskanlrinin yani sira MHP Adana Il Baskan yardimcisilari,MHP Adana MYK üyesi Av. Ugur Öztürk,MHP Yüregir Ilçe Baskani Tamer Yücel, MHP Seyhan  Belediyesi Meclis ülis üyesi Sehmus Uçar,MHP Il ve Ilçe yönetyicilerinin yani sira Türk Enerji Sen Genel Baskani Mustafa Tümer ve ve çok sayida üyeler katildi


  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli