Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TÜRKEŞ FİLİK; DEVLETİN KADERİNİ ÜÇ BEŞ ÇAPULCU TAYİN EDEMEZ.

TÜRKEŞ FİLİK;  DEVLETİN KADERİNİ ÜÇ BEŞ ÇAPULCU TAYİN EDEMEZ.

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TÜRKES FILIK;  DEVLETIN KADERINI ÜÇ BES ÇAPULCU TAYIN EDEMEZ.

Yumurtalik Belediye Baskani Türkes Filik 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayinladi.

Baskan Filik mesajinda su ifadelere yer verdi.

15 Temmuz, Yüce Milletimizin bagimsizlik ve demokrasi ugruna neler yapabilecegini tüm ser odaklarina bir kez daha gösterdigi, kökü disarida olan kani bozuklarin ve bunlarin sac ayaklarinin hain planlarinin tarihin sayfalarina gömüldügü gündür.

Dini sömürülerle devletimizin hemen hemen her kurumuna sizan fetö/pdy terör örgütü 15 Temmuz 2016 tarihinde, bagimsizlik ugruna Aziz Milletimizin neler yapabilecegini görmezden gelerek, Sanli ordumuz içerisine sizdirdiklari teröristler eliyle demokrasimize ve milli egemenligimize kast etmeye çalismistir. Bu kani bozuk hainler onurunu ve insanligini bir dolara satarak, Tarihi san ve serefle dolu Türk Silahli Kuvvetleri'nin serefli üniformasi ve devletimizin silahi ile milletimize ates edecek kadar alçalmis, Gazi Meclisimizi bombalayacak kadar serefsizlesmistir.

Ancak; Türk milletine Ask ve sadakatle bagli Türk Silahli Kuvvetleri personelimiz ile Emniyet birimlerimiz ve Bagimsizlik ugruna gözlerini kirpmadan silahlarin, tanklarin önüne atlayan aziz milletimiz, her karisi sehit kani ile sulanmis aziz vatanimizin üç bes çapulcuya birakilmayacagini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilelebet var olacagini bir kez daha tüm dünyaya ve ser odaklarina karsi haykirmistir.

Kahramanlarin akittigi asil kanlari ile sulanmis aziz vatanimizi içeriden ve disaridan gelen her türlü tehlikeye ve saldiriya karsi her zaman ve har sartta kanimizin son damlasina kadar savunacagimizi ve sehitlerimizin kemiklerini sizlatmayacagimizi kararlilikla belirterek, yasadigimiz topraklari bizlere armagan eden Basta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. Yüce milletimizi saygi ile selamliyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli