Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ULAŞ;YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

ULAŞ;YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanı Eren Ulaş Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Ulaş mesajında paylaşmaya vurgu yaptı.

ULAS;YETIM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Ceyhan Muhtarlar Dernegi Baskani Eren Ulas Kurban Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi. Baskan Ulas  mesajinda paylasmaya vurgu yapti.

Ceyhan Muhtarlar Dernegi Baskani Eren Ulas yayinladigi mesajinda, barisi, kardesligi, sevgiyi, paylasmayi, saygiyi ve hosgörüyü simgeleyen Kurban Bayrami’ni gelecege umutla, güvenle bakarak karsiladiklarini söyledi.

 Evrensel anlamda, sevginin ve sayginin simgesi konumundaki bayramlarin karsilikli duygularin anlatilmasina aracilik eden özel günler oldugunu vurgulayan Dernek Baskani Ulas, “Bireyleri ayni düsünce ve duygularda bulusturan ve kenetlenmesini saglayan bu özel günlerimiz, insan iliskilerini gelistirerek, birlik ve beraberligi güçlendirdigi gibi yardimlasma ve dayanismayi da artirmaktadir” dedi Kurban Bayraminin paylasma duygularimizi üst seviyelere çikardigini hatirlatan ulas‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ sözüne atifta bulunarak “Yetim ve öksüzlerimizi unutmayalim” dedi. Baskan Ulas, “Bizlere, özgürce ve huzurla bayramlari kutlama imkâni veren aziz sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. Bizleri biz yapan, kirginliklarimizi bir kenara birakip ayrismak yerine kucaklasmamizi, birlik olmamizi saglayan o güzel duygularin tüm yüreklere hakim olmasini temenni ediyorum. Tüm hemserilerimin Kurban Bayrami’ni kutluyorum” dedi..



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı