Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ülkücü camiasının ağabeyi merhum Recai Yıldırım dualarla anıldı

Ülkücü camiasının ağabeyi merhum Recai Yıldırım dualarla anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Genel Başkan Yardımcılarından 21.ve 23. Dönem Adana Milletvekili Recai Yıldırım, vefatının 7. yıl dönümünde anıldı.

Recai Yildirim dualarla anildi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Genel Baskan Yardimcilarindan 21.ve 23. Dönem Adana Milletvekili Recai Yildirim, vefatinin 7. yil dönümünde anildi.
Çukurova Ilçesi Kabasakal Mezarliginda düzenlenen etkinlikte Yildirim Ailesinin fertleri, MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Taytak, MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, Il Divan Kurulu Üyeleri, MHP'nin Seyhan Ilçe Baskani Baha Bener, Yüregir Ilçe Baskani Tamer Yücel, Çukurova Ilçe Baskani Hasan Öztug, Kozan Ilçe Baskani Nihat Atli, Karatas Ilçe Baskani Ismail Arici; Adana Ülkü Ocaklari Baskani Çagri Korkut, Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Saimbeyli Belediye Baskani M. Sahin Gökçe, Sariçam Ülkü Ocaklari Baskani Seyfettin Gündogdu, MHP 23. Dönem Adana Milletvekili ve Adana eski Il Baskani Yilmaz Tankut, MHP Adana eski il baskanlari Mustafa Izgioglu, Yusuf Bas, Abdulkadir Üçkardesler ve çok sayida vatandas katildi.
MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Taytak, yaptigi konusmada, merhum Recai Yildirim'i ölümünün 7. yilinda rahmet ve minnetle yad ettiklerini belirterek, merhum Yildirim'in ülkücü camia için çok önemli bir deger oldugunu söyledi.
MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci da, “Merhum Recai Yildirim agabeyimiz camiamiz içinde degerli çalismalari, birlestirici misyonuyla özel bir yere sahipti ve çok sevildi. Hareketimize ve Liderimize sadakatte örnek bir sahsiyetti. Rahmetle aniyorum, ruhu sad olsun” dedi.
 
 
 
 
 
 
 


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli