Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Umumi tuvalet iflas etti

Umumi tuvalet iflas etti

Tarihi Kayhan çarşısında bulunan Tarihi Kayhan Camii derneğine ait tuvalet zarar ettiği için dernek yönetimi tarafından kapatıldı.

 
Tarihi Kayhan çarsisinda bulunan Tarihi Kayhan Camii dernegine ait tuvalet zarar ettigi için dernek yönetimi tarafindan kapatildi.

Yaklasik 50 yildir tarihi çarsida esnafa ve vatandaslara hizmet veren umumi tuvaletin kapisina kilit vuran yönetim, “WC zarar ettigi için kapatilmistir” yazisini asti.

Tuvaletin zarar ettigi için kapandigini gören vatandaslar saskinligini gizleyemedi. Ilk defa iflas eden tuvalet gördügünü belirten Dinar Sahin, söyle konustu:

“Para toplanmiyor, esnafin çogu para vermiyor. Burada çalisan arkadasin maasi da çikmayinca mecburen dernek yönetimi kapatti. Esnaf tuvalet ihtiyacini karsilayamiyor. Vallahi güler misin aglar misin? Resmen simdi o duruma düstük. Tuvalet bile iflas etti” dedi.

Tuvaletin iflas etmesinin sasirtici oldugunu ifade eden Murat Aksu, “Tuvaletin iflas etmesi trajikomik bir durum. Hele hele bu dönemlerde tuvaletin iyi kar birakan bir is oldugu dönemde” diye konustu. Kayhan Çarsisi Dernegi Baskani Ridvan Çiçek, “Vatandaslarimizda tuvalete para verme kültürü yok. Sonuçta burasi da bir isletme. Buranin bir gideri var, çalisani var, çalisanin maasi var, temizlik gideri var. Ama milletimiz disarida her seye para harcarken, 1 lira tuvalete vermiyor. Biz de cebimizden karsilayamayacagimiz için tuvaleti kapattik. Insallah esnafimiz ve vatandasimiz anlar” dedi.


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli