Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

UYUŞTURUCU KRİZİNE GİRDİ, AİLESİNE ZOR ANLAR YAŞATTI

UYUŞTURUCU KRİZİNE GİRDİ, AİLESİNE ZOR ANLAR YAŞATTI

Adana'da engelli bir genç kız, 4 yıldır uyuşturucu bağımlısı olan ablasının kendisine şiddet uyguladığını öne sürerek polisi arayıp yardım isteyince bağımlı genç kadın dama çıkıp olay çıkarttı, anne ise olayı görüntüleye

UYUSTURUCU KRIZINE GIRDI, AILESINE ZOR ANLAR YASATTI
Adana'da engelli bir genç kiz, 4 yildir uyusturucu bagimlisi olan ablasinin kendisine siddet uyguladigini öne sürerek polisi arayip yardim isteyince bagimli genç kadin dama çikip olay çikartti, anne ise olayi görüntüleyen basin mensuplarina saldirip darp etti.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bagili Sakarya Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, Gülçin A. esinden bosandiktan sonra engelli kizi G. (26) ve diger kizi N.M. (28) ile birlikte yasamaya basladi. Ancak N.M., 4 yil önce uyusturucu bagimlisi oldugu için ailenin huzuru kalmadi. Genç kiz bu yil içerisinde birçok kez uyusturucu bulamayinca krize girip ailesine saldirdi.
Defalarca olay yerine polis ve saglik ekipleri gelerek bagimli kadini alip tedavi olmasi için AMATEM'e götürdü ancak her defasinda genç kadin AMATEM'den çikarak eve geri geldi. Dün de engelli kiz kardes G.M. bagimli ablasinin yine kendilerine zarar verdigini ileri sürerek polisi aradi. Olay yerine polis geldi ancak bagimli genç kadin, dama çikarak bu kez de kendine zarar vermeye basladi.
Bunun üzerine saglik ve itfaiye ekipleri de çagrildi. Aile, genç kadin tedaviyi kabul etmedigi için mahkeme karariyla tedavi ettirme karari aldi. Polis bagimli kadini ikna edip damdan indirdi. Ancak bagimli kadin ile engelli kardesi tartismaya basladi. Bu sirada bagimli kadin sinir krizi geçirip agladi. Bu sirada anne Gülçin A. kizlarini birakip olayi görüntüleyen basin mensuplarinin yanina gelerek çekim yapan kameramana saldirdi. Kameraya vurup, kameramani da darp eden kadin polisler tarafindan olay yerinden uzaklastirildi. Anne Gülçin A. daha sonra da yerden tas alip basin mensuplarina atmak isterken polis tarafindan engellendi. Anne, polis tarafindan uzaklastirilirken, bagimli genç kadin da bir süre sonra ikna edilerek hastaneye götürüldü.


  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false