Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vücutçular’a Kocaispir desteği

Vücutçular’a Kocaispir desteği

Atletik Conan Spor Kulübü, İstanbul’da 29 Eylül-3 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde Adana’yı temsil edecek.

Atletik Conan Spor Kulübü, Istanbul’da 29 Eylül-3 Ekim 2021 tarihleri arasinda yapilacak olan Türkiye Vücut Gelistirme ve Fitness Dünya Sampiyonasi Milli Takim Seçmeleri’nde Adana’yi temsil edecek.

6 sporcuyla seçmelere katilacak olan Atletik Conan Vücut Gelistirme ve Fitness Spor Kulübü Baskani Nihat Söyler; seçmelerde basarili olacaklarina inandigini ifade etti.
Ayni zamanda Uluslararasi Hakem olan Söyler, bundan önce 50’ye yakin sporcuyu Milli Takima kazandirdigini belirterek, bu seçmeler sonunda da en az 2 sporcusunun milli formayi giymeye hak kazanacagini söyledi.

Adem Keser, Hasan Deniz Yarbas, Volkan Yüksel, Mehmet Keklik, Hakan Ay ve Ercan Bayram Yorulmaz’in sampiyonada ter dökecegini söyleyen Baskan Nihat Söyler, eski sampiyonlar Adem Keser ve Volkan Yüksel’in bir kez daha madalya alacagina inandigini dile getirdi.

Sporun ve sporcunun dostu olan Yüregir Belediye Baskani Mehmet Fatih Kocaispir’in maddi ve manevi destegiyle Istanbul’a gideceklerini söyleyen Atletik Conan Vücut Gelistirme ve Fitness Spor Kulübü Baskani Söyler; “Pandemi nedeniyle spor faaliyetleri sekteye ugradi. En büyük zarari da Vücut Gelistirme ve Fitness Spor Kulüpleri gördü. Sporcu sayimiz oldukça azaldi. Salonun masraflari bile çikmaz hale geldi. Bu spor dalinda faaliyet gösteren yönetici, antrenör ve sporcular çok zor günler yasiyor. Böylesi olumsuz tabloda sayin Yüregin Belediye Baskanimiz Kocaispir elimizden tutup, Adana’mnizi temsil edecek olan sporcularimiza kucak açti. Kendisine minnettariz. Istanbul’da elde edecegimiz basariyi da kendisine ithaf edecegiz” diye konustu.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli