Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yan baktılar, diye bakkalda 2 kişiyi bıçakladı

Yan baktılar, diye bakkalda 2 kişiyi bıçakladı

Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Şehitler Bulvarı’ndaki bakkala alışveriş yapmak için giren Erdal Palıtsözlüer, müşteriler Halil Ö. ile Atakan K.’ye 'Bana neden yan bakıyorsunuz?' diye sordu.

Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Sehitler Bulvari’ndaki bakkala alisveris yapmak için giren Erdal Palitsözlüer, müsteriler Halil Ö. ile Atakan K.’ye 'Bana neden yan bakiyorsunuz?' diye sordu.

Bunun üzerine çikan tartisma, kisa sürede kavgaya dönüstü. Palitsözlüer, yaninda tasidigi biçagi çikarip, Halil Ö. ile Atakan K.’yi vücudunun çesitli yerlerinden yaraladi. Palitsözlüer, daha sonra Suriye uyruklu arkadasi Muhammed C.’nin kullandigi elektrikli bisiklete binerek, kaçmak istedi.

 

Bu sirada yarali gençlerin arkadasi ise otomobille Erdal Palitsözlüer’in bulundugu elektrikli bisiklete çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan bisikletteki Palitsözlüer ile arkadasi Muhammed C. yaralandi. Olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik görevlilerinin ilk müdahalesini yaptigi 4 yarali, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldirilarak, tedaviye alindi. Tedavisinin ardindan gözaltina alinan Erdal Palitsözlüer, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi adliyede çikarildigi nöbetçi mahkemece tutuklandi. Hastanedeki diger yaralilarin tedavisi sürerken, Halil Ö.’nün hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı