Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yenidoğan’a Çok Amaçlı Mahalle Evi

Yenidoğan’a Çok Amaçlı Mahalle Evi

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yenidoğan Mahallesi’nde inşaatına başlayacakları Çok Amaçlı Mahalle Evi proje alanında incelemelerde bulundu.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Yenidogan Mahallesi’nde insaatina baslayacaklari Çok Amaçli Mahalle Evi proje alaninda incelemelerde bulundu.

Baskan Kocaispir, mahalle sakinlerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarini karsilayacak mahalle evinin kisa sürede tamamlanacagini söyledi.

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Karacaoglan ve Bahçelievler mahallelerinin ardindan Yüregir’e 3’üncü Çok Amaçli Mahalle Evi’ni Yenidogan Mahallesi’ne kazandiriyor. Çok yakinda insaatina baslanacak olan mahalle evinin yapilacagi alanda incelemelerde bulunan Baskan Kocaispir, ilgili birim müdürlerinden bilgi aldi. 150 metrekare alani olan mahalle evinin içinde mutfak, mescit, etkinlik ve toplanti salonu yer alacak.

BASKAN KOCAISPIR: “KISA SÜREDE TAMAMLAYACAGIZ”

Yenidogan Mahallesi’nde yasayan vatandaslarin sosyal ve kültürel  ihtiyaçlarini karsilayacak olan Çok Amaçli Mahalle Evi’ni en kisa sürede tamamlayip hizmete sunacaklarini belirten Baskan Kocaispir, “Kadim geleneklerimizi yasatmak ve gelecek kusaklara aktarmak adina mahalle evlerimiz oldukça kiymetli. Bu amaçla mahallelerimizde acilarin ve sevinçlerin paylasildigi mahalle evlerini hayata geçiriyoruz. Tamamlayip hizmete açtigimiz Karacaoglan ve Bahçelievler’in ardindan Yenidogan mahallemizde de çalismalari baslattik. Taziye yemekleri, dügün yemekleri, toplu iftarlar gibi mahalle sakinlerimizi bulusturacak projemiz bittiginde bu etkinliklerin daha rahat, hijyenik ve mahallemize yakisir sartlarda gerçeklestirilmesini saglayacagiz” dedi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli