Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yüreğir Belediyesi Ekipleri Yardım İçin Manavgat'ta

Yüreğir Belediyesi Ekipleri Yardım İçin Manavgat

Yüreğir Belediyesi Yüreğir Arama Kurtarma Ekipleri (YAKUT) Manavgat’ta devam eden yangınların söndürülmesine destek olmak amacıyla 1 tanker ile birlikte Manavgat’a gittiler.

Yüregir Belediyesi Yüregir Arama Kurtarma Ekipleri (YAKUT) Manavgat’ta devam eden yanginlarin söndürülmesine destek olmak amaciyla 1 tanker ile birlikte Manavgat’a gittiler.

Daha önce Kozan, Aladag, Yüregir ve Kadirli yanginlarinda aktif olarak katilip yangin söndürmeye destek olan Yüregir Belediyesi is makinalari ve Yüregir Arama Kurtarma Ekibi (YAKUT), Manavgat’ta devam eden yanginlarin söndürülmesine destek olacak.

Ülkemizin birçok noktasinda çikan yanginlarin akcigerlerimiz olarak kabul edilen ormanlarimizin yanmasina sebep oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ‘Zaman bir ve beraber olma zamanidir. Bir ve beraber oldugumuz sürece bütün sikintilari asariz. Bu amaçla bizden kim yardim ve destek isterse her zaman yardima kosmaya haziriz. Ekiplerimiz bölgemizde çikan yanginlara aktif olarak katilarak söndürülmesine destek olmuslardir. Simdi ise Manavgat’talar. Oradaki söndürme çalismalarina ve vatandaslara yardima lojistik destek vermeye gittiler. Vatanimizin her karis topragindan bize ihtiyaç varsa biz orada olmaya devam edecegiz. Ülkemiz birlik ve beraberlik ile bütün sikintilarin üzerinden gelecektir ’ seklinde konustu.

Yüregir Belediyesi Arama Kurtarma (YAKUT) ekibi ve su tankeri Manavgat’a giderek yangin söndürme çalismalarina destek vermeye basladilar.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli