Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yüreğir Belediyesi Kreşinde Mezuniyet Sevinci

Yüreğir Belediyesi Kreşinde Mezuniyet Sevinci

Yüreğir Belediyesi Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören 6 yaş grubu öğrenciler, kep atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Yüregir Belediyesi Atakent Kres ve Gündüz Bakimevi’nde egitim gören 6 yas grubu ögrenciler, kep atarak mezun olmanin mutlulugunu yasadi.

Yüregir Belediyesi Atakent Kres ve Gündüz Bakimevi’nde mezuniyet coskusu yasayan minikler, karnelerini Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in elinden aldi. Baskan Kocaispir’in esi Raziye Kocaispir’in de katildigi mezuniyet töreni minik ögrencilerin birbirinden güzel siir dinletisi ve dans gösterileriyle basladi. Çocuklari ve velileri bu özel günlerinde yalniz birakmayan Baskan Kocaispir, miniklerin mezuniyet sevincine ortak oldu.

6 yas grubu ögrencilerin heyecanini paylasmaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Kocaispir, “En kiymetli varliklarimiz olan çocuklarinizi bizlere emanet ettiginiz için kiymetli velilerimize çok tesekkür ediyorum. Bu minik yavrulari kendi yavrularindan hiç ayirmayan, gözü gibi bakan kiymetli ögretmenlerimize de çok tesekkür ediyorum. Yollari açik olsun' dedi.

Konusmalarin ardindan sahneye çikan minik ögrenciler, hazirladiklari siir dinletisi ve dans gösterisiyle izleyenleri büyüledi. Gösterilerin ardindan 6 yas grubu 7 ögrenci, kep atarak mezun olmanin mutlulugunu yasadi. Baskan Kocaispir ve esi Raziye Kocaispir törenin ardindan minik çocuklarin bugüne kadar katildiklari etkinliklerde yaptiklarindan olusan sanat sergisini gezdi.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false