Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yüreğir Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası Nefes Kesti

Yüreğir Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası Nefes Kesti

Yüreğir Belediyesi, personeller arasındaki kurum içi iletişim, dostluk bağlarını güçlendirmek ve çalışanları spor yapmaya teşvik etmek amacıyla masa tenisi turnuvası düzenledi.

Yüregir Belediyesi, personeller arasindaki kurum içi iletisim, dostluk baglarini güçlendirmek ve çalisanlari spor yapmaya tesvik etmek amaciyla masa tenisi turnuvasi düzenledi.


Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen ‘Masa Tenisi Turnuvasi'na belediyenin tüm birimlerinden 8'i kadin, 78'i erkek toplam 86 personel katildi.Ertugrul Gazi Spor Kompleksi’nde yapilan turnuvanin eleme usulü gerçeklestirilen maçlari kiyasiya mücadelelere sahne oldu.


3 set üzerinden oynanan karsilasmalarda rakiplerini maglup etmeyi basaran personeller ikinci tura yükseldi. Eleme usulü gerçeklestirilen ikinci tur karsilasmalarinin ardindan ilk dörde kalan personeller finalde mücadele etti.
Nefes kesen final maçlari sonrasi büyük cosku içerisinde gerçeklestirilen kupa töreninde turnuva birincisi Yüregir Belediye Baskan Yardimcisi Murat Ayhan Benlice’ye ödülünü Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir takdim etti.

Turnuva ikincisi Aykut Kurt’un ödülünü ise Baskan Yardimci Murat Bilal verdi. Turnuva üçüncüsü Baskan Yardimcisi Mehmet Gildir ve turnuva dördüncüsü Seyfettin Büyükkeles’in ödülleri Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Ali Sakalli tarafindan verildi.
Daha önce farkli turnuvalar düzenlediklerini dile getiren Baskan Kocaispir, “Çalisanlarimiza rahat ve stresten uzak bir ortam sunmak adina tüm imkânlari sagliyoruz. Personeller arasi diyalogu ve takim ruhunu güçlendirmek için çesitli etkinlikler düzenliyoruz. Oldukça heyecanli karsilasmalarin yer aldigi masa tenisi turnuvamiza katilan mesai arkadaslarimi tebrik ediyorum.” dedi.
Karsilasmalarda heyecan zaman zaman doruga çiksa da turnuvaya damgasini vuran dostluk oldu.

 



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli