Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yüreğir Belediyesi’nde ‘Halk Günleri’...

Yüreğir Belediyesi’nde ‘Halk Günleri’...

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 14 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00’da ‘Halk Günü’nde vatandaşlarla buluşacak. Halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan belediye başkanına ilettiği halk günleri toplantıla

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 14 Temmuz Çarsamba günü saat 10.00’da ‘Halk Günü’nde vatandaslarla bulusacak. Halkin istek ve belediyeden beklentilerini dogrudan belediye baskanina ilettigi halk günleri toplantilari Yüregir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirilecek.

‘Halk Günü’ toplantisinda Yüregirliler, Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ile birebir görüsecek. Baskan Kocaispir, amaçlarinin tüm Yüregir ile dogrudan iletisim kurmak ve sorunlara hizli çözüm üretmek oldugunu belirtti. Baskan yardimcilari ve tüm birim müdürlerinin hazir bulunacagi ‘Halk Günü’ toplantisinda talepler ve öneriler ilgili müdürlüklere iletilecek. Bazi talep ve öneriler aninda çözüme kavusturulacak, zaman gereken konularda ise hazirlanan form sayesinde vatandasin talebinin takibi yapilacak.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli