Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yüreğir Belediyesi’nin 16 branşta düzenlediği ücretsiz Yaz Spor Okulları başlıyor.

Yüreğir Belediyesi’nin 16 branşta düzenlediği ücretsiz Yaz Spor Okulları başlıyor.

Spor tesislerinde daha fazla çocuk ve gencin katılımını sağlamak amacıyla uygulanan Yaz Spor Okulları yaz dönemi kayıtları devam ediyor.

Yüregir Belediyesi’nin 16 bransta düzenledigi ücretsiz Yaz Spor Okullari basliyor.

Spor tesislerinde daha fazla çocuk ve gencin katilimini saglamak amaciyla uygulanan Yaz Spor Okullari yaz dönemi kayitlari devam ediyor.

Yüregir Belediyesi Yaz Spor Okullari, özellikle ilkokul ve ortaokul çagindaki çocuklarin yaz aylarinda serbest zamanlarini, en iyi sekilde degerlendirmeleri için uzman antrenörler nezaretinde ayni anda binlerce çocuga ve gence hizmet verecek sekilde planlandi.

Ertugrul Gazi Spor Kompleksi ve Yüregir Belediyesi Beyaz Masa’da kayitlari devam eden spor okullarinda 6-15 yas arasi çocuk ve gençler; Jimnastik, Yüzme, Badminton, Tenis, Futbol, Taekwondo, Karate, Masa Tenisi, Basketbol, Voleybol, Bisiklet, Bocce, Güres, Satranç, Muaythai ve Okçuluk branslarindan ücretsiz olarak faydalanacak.

Gençleri ve çocuklari yaz spor okullarina kayit yaptirmaya davet eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Çocuklarimizi, gençlerimizi yatkin olduklari branslarda sporla bulusturuyoruz. Basarili olan genç yeteneklerimizi de Türk sporuna kazandirmayi hedefliyoruz. Tüm çocuklarimizi ve gençlerimizi yaz spor okullarimiza bekliyorum” dedi.

Yaz spor okullari ve kayitlarla ilgili ayrintili bilgi almak isteyenler, Ertugrul Gazi Spor Kompleksi 0322 502 92 17, Beyaz Masa 0322 321 61 61 veya 444 80 44 çagri merkezini arayabilirler.

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli