Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yüreğir Belediyesi Personeline Koronavirüs AşısıYüreğir Belediyesi Personeline Koronavirüs Aşısı

Yüreğir Belediyesi Personeline Koronavirüs AşısıYüreğir Belediyesi Personeline Koronavirüs Aşısı

Yüreğir Belediyesi personeli, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan yerinde koronavirüs aşı uygulaması kapsamında aşılanmaya başladı.

Yüregir Belediyesi’nin çesitli müdürlüklerinde görev yapan isçi ve memurlara Il Saglik Müdürlügü tarafindan ilk doz asilari yapildi. Belediye çalisanlari kendilerine dagitilan formlari doldurduktan sonra, hizmet binasi içerisindeki muayene odasinda sirayla Sinovac asisi yapildi. Saglik çalisanlarina kolayliklar dileyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, salgin sürecinin bir an önce sona ermesi için asi konusunda tüm vatandaslarin duyarli olmasi gerektigini söyledi.

Belediye personelinin sira ile asi olmaya basladigini belirten Baskan Kocaispir; ‘‘Iki yila yakin bir süredir mücadele ettigimiz salgina karsi Yüregir Belediyesi olarak vatandaslik görevimizi yerine getiriyor, üzerimize düseni yapmaya devam ediyoruz. 21 Haziran Pazartesi günü itibariyla belediyemizde çalisan isçi ve memur kardeslerimiz asilanmaya basladi.

Normal hayata bir an önce dönmemiz için tüm vatandaslarimizin asi olma konusunda hassas ve istekli olmalarini rica ediyorum. Bizzat Belediyemize gelerek personelimizin asilarini yapan il saglik müdürlügümüze, saglik çalisanlarimiza ve ilk günden bugüne süreci basari ile yürüten Saglik Bakanimiz Sayin Dr. Fahrettin Koca’ya çok tesekkür ediyorum’’ dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli