Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yüreğir Belediyesi Standına Yoğun İlgi...

Yüreğir Belediyesi Standına Yoğun İlgi...

JÜLİDE SARIEROĞLU ALEVLE BONCUK YAPTI

Ticaret Bakanligi tarafindan 100'den fazla kooperatifin katilimiyla gerçeklestirilen ‘Bölgesel Kooperatifler Zirvesi’ törenle basladi. Kültürevlerinin el emegi göz nuru ürünleriyle fuarda yerini alan Yüregir Belediyesi’nin standi yogun ilgi gördü.

TÜYAP fuar alaninda düzenlenen ‘Bölgesel Kooperatifler Zirvesi’ne katilan Yüregir Belediyesi, kültürevlerinde kursiyerler tarafindan hazirlanan el emegi göz nuru ürünleri sergiledi. Cam füzyon, cam boncuk, cam isleme, çini, seramik eserler ziyaretçilerin begenisine sunuldu.

JÜLIDE SARIEROGLU ALEVLE BONCUK YAPTI

Yüregir Belediyesi standini ziyaret eden AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Sosyal Politikalar Baskani Jülide Sarieroglu, canli performans alevle boncuk yapimi etkinligine katilarak egitmenlerden cam yapim teknikleri hakkinda bilgi aldi.

SOMER SEF YETENEKLERINI SERGILEDI

 

Yüregir Belediyesi’nin standini ziyaret edenler arasinda MasterChef programinin sevilen yüzlerinden Somer Sef de vardi. Sergiyi gezen Somer Sef hem renkli çubuklarla alevle boncuk yaparak el becerilerini sergiledi hem de hayranlari ile bol bol fotograf çektirdi.

BASKAN KOCAISPIR TESEKKÜR ETTI

Ziyaretçilerle yakindan ilgilenen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Bölgesel Kooperatifler Zirvesi’nde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Standimiza çok yogun bir ilgi var, tüm misafirlerimize çok tesekkür ediyorum. 18 Haziran’a kadar standimiz açik olacak. Bütün vatandaslarimizi her biri yetenekli ellerin emekleri ile hazirlanan göz nuru ürünleri görmeye davet ediyorum” dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli