Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yüreğir Belediyesi Tiyatro Kursları Başlıyor!

Yüreğir Belediyesi Tiyatro Kursları Başlıyor!

Yüreğir Belediyesi Tiyatro Kursları 'Çılgın Serkan' karakterine hayat veren Çukurova’nın sevilen yüzü Yunus Emre Tekin ile başlıyor.

Yüregir Belediyesi Tiyatro Kurslari 'Çilgin Serkan' karakterine hayat veren Çukurova’nin sevilen yüzü Yunus Emre Tekin ile basliyor.
Yüregir Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü tarafindan çocuk ve gençleri sanatsal, kültürel aktivitelere yönlendirmek ve becerilerini ortaya çikarmak amaciyla açilacak olan Tiyatro Kurslari için kayitlar basladi.
Üç kademeden olusan tiyatro kurslari, Yaratici Drama, Drama ve ‘Tiyatro Atölyesi’ seklinde kategorilere ayrildi. Gruplar, yas araliklarina göre 3-6 yas Yaratici Drama, 7-9, 10-13, 13- 16 yas Drama ve 17 yas üzeri ‘Tiyatro Atölyesi’ seklinde yetenekli çocuk ve gençlerden olusacak. Ayrica 17 yas ve üzeri tiyatro egitimi alacaklardan olusturulacak tiyatro ekibiyle il genelinde gösteriler yapilacak.
Kurslar, Yüregir Belediyesi Fatih Terim Kültürevi, Murat Gögebakan Kültürevi, Fatih Sultan Mehmet Kültürevi, Mehmet Akif Ersoy Kültürevi ve Atakent Kres ve Gündüz Bakimevi’nde verilecek.
Kültüre ve sanata yapilacak yatirimin insana, kente ve gelecege yapildigini vurgulayan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Yüregirli çocuk ve gençleri tiyatro kursuna katilmaya davet etti.
Tiyatro kurslari için kayitlar basladi. Tiyatroya ilgi duyan genç yetenekler 0 (322) 321 61 61 numarali telefondan veya 444 80 44 numarali belediyenin çagri merkezinden bilgi alabilecekler.

 



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false