Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yüreğir’de ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ Turnuvaları Başladı

Yüreğir’de ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ Turnuvaları Başladı

Yüreğir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 99. yıldönümüne özel spor turnuvaları düzenliyor.

Yüregir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün baskumandanliginda 26 Agustos’ta baslayan ve 30 Agustos 1922’de Dumlupinar’da zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 99. yildönümüne özel spor turnuvalari düzenliyor.

Yüregir genelinde sportif faaliyetlerin özendirilmesi, çocuklarin ve gençlerin erken yaslardan itibaren kötü aliskanliklardan uzak tutularak spor yapmaya tesvik edilmesi amaçlariyla düzenlenen ‘30 Agustos Zafer Bayrami’ turnuvalari 8 gün boyunca devam edecek.

Yüregir Belediyesi’nin ilgili federasyonlar ve Gençlik ve Spor Il Müdürlügü is birliginde düzenledigi turnuvalarin ilki 23 Agustos Pazartesi günü Ertugrul Gazi Spor Kompleksi’nde ‘Okçuluk Il Sampiyonasi’ ve Tenis Turnuvasi ile basladi. ‘30 Agustos Zafer Bayrami’ etkinlikleri kapsaminda 24-25-26 Agustos tarihlerinde Minikler Badminton Il Sampiyonasi, 25 -26 Agustos tarihlerinde Gençler Satranç Turnuvasi ve Ayak Tenisi Turnuvasi, 27 Agustos’ta Yüzme Sampiyonasi ve 28-29 Agustos tarihlerinde de Masa Tenisi Sampiyonasi gerçeklestirilecek.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüregir Belediyesi olarak 30 Agustos Zafer Bayrami etkinliklerimiz kapsaminda güzel bir sportif faaliyetimizi daha hayata geçiriyoruz. Amacimiz sosyal ve sportif aktivitelerin ilçemizde daha fazla yer almasina vesile olmaktir. Bütün sporcularimiza basarilar diliyorum.” dedi.

 



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false