Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yüreğir’de Aşı Seferberliği...

Yüreğir’de Aşı Seferberliği...

Yüreğir Belediyesi, Covid-19 ile mücadele kapsamında belediye hizmet binası bahçesinde aşı standı kurdu.

Yüregir Belediyesi, Covid-19 ile mücadele kapsaminda belediye hizmet binasi bahçesinde asi standi kurdu.

Asi sirasi gelen vatandaslar randevu almadan asilarini yaptirabiliyor. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, toplumsal bagisiklik için vatandaslari asi olmaya davet etti.

 

Yüregir Belediyesi, Saglik Bakanligi tarafindan uygulamaya konulan ve özellikle yüz yüze egitimin baslamasiyla birlikte önemi daha da artan ‘Yerinde Asi Uygulamasi’ kapsaminda belediye hizmet binasi bahçesinde asi uygulama noktasi kurdu. Ilçe Saglik Müdürlügü isbirligi ile uygulamaya konulan asi standinda asi hakki bulunan vatandaslar randevu almadan asilarini yaptirabiliyor. Ayrica asi noktasinda belediye personelinin de asilari gerçeklestiriliyor.

TOPLUMSAL BAGISIKLIK IÇIN ASI SART

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Koronavirüs salgininin bir an önce sona ermesi ve özellikle toplumsal bagisiklik için asi yaptirmamiz çok önemli. Yüregir Belediyesi olarak üzerimize düsen görevi yerine getirmekten ve vatandaslarimizin en hizli sekilde asilanmasina vesile olmaktan dolayi çok mutluyuz. Yerinde asi uygulamasi kapsaminda olusturdugumuz asilama noktasinda Ilçe Saglik Müdürlügü ekiplerimiz vatandaslarimiza hizmet veriyor. Yüz yüze egitimin basladigi bugünlerde çocuklarimizin sagligi ve egitimin kesintisiz devami için tüm vatandaslarimizi asi olmaya davet ediyorum.” dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı