Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yüreğir’de ‘Büyük Yol Hamlesi’ Devam Ediyor

Yüreğir’de ‘Büyük Yol Hamlesi’ Devam Ediyor

BAŞKAN KOCAİSPİR ASFALT DÖKEN İŞÇİLERE TATLI İKRAM ETTİ

BASKAN KOCAISPIR ASFALT DÖKEN ISÇILERE TATLI IKRAM ETTI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Fen Isleri ekiplerinin Kiremithane Mahallesi’nde devam eden asfalt çalismalarini yerinde inceledi. Isçilere elleriyle tatli ikram eden Baskan Kocaispir, çok yakinda ilçede yol sorununun kalmayacagini söyledi.

Yüregir Belediyesi’nin ilçe genelinde gerçeklestirdigi asfalt kaplama, yol yapim ve bakim onarim çalismalari araliksiz sürüyor. Baskan Kocaispir’in baslattigi ‘Büyük Yol Hamlesi’ kapsaminda Fen Isleri Müdürlügü ekipleri her gün 15 ayri ekip ile 15 noktada asfalt kaplama, sathi kaplama, bordür tasi döseme, kaldirim ve oluk, parke tamir ve yeni yol açma çalismasi gerçeklestiriyor.

Aksam saatlerinde geldigi Kiremithane Mahallesi 2655 sokakta yapilan asfalt kaplama, parke, bordür ve oluk çalismalarini yerinde inceleyen Baskan Kocaispir, isçilere baklava ikram etti, kolayliklar diledi. Burada bir süre asfalt serme makinesi kullanan Baskan Kocaispir daha sonra mahalle sakinleri ve esnafla sohbet etti.

.

‘YÜREGIR IÇIN GECE GÜNDÜZ ÇALISIYORUZ’

Fen Isleri ekiplerinin gece gündüz demeden 24 saat sahada oldugunu belirten Baskan Kocaispir, “Yüregirlinin yasam kalitesini arttirmak, konforlu ve güvenli yollar yapmak gayretiyle ekiplerimiz 7 gün 24 saat çalismalarina araliksiz devam ediyor. Yüregir genelinde baslattigimiz büyük yol hamlesi ile bugüne kadar yaklasik 250 bin ton sicak asfalt döktük. Yenilenmis, çevre düzenlenmesi yapilmis ve estetik görünüme sahip kaliteli yollari Yüregir’imize kazandiriyoruz” dedi.

Resim önizlemesi

‘YOL SORUNU KALMAYACAK’

Ilçede sorunlu olan bütün sokaklarin tespitinin yapildigini belirten Baskan Kocaispir, “Yüregir geneli her sokakta yollarimizin fizibilite çalismalarini yaptik. Kisacasi görev alanimizdaki sorunlu olan tüm yol ve bozuk satihlari biliyoruz. Hazirladigimiz planlarimizi bu kapsamda hayata geçiriyoruz. Yüregir’imizde çok yakin bir zamanda yol sorunu kalmayacak” seklinde konustu.

Yüregir Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen yol yapim çalismalarini büyük bir memnuniyetle karsilayan mahalle sakinleri Baskan Kocaispir ve ekibine tesekkür etti.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli