Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yüreğir’de Çocuklar Futbolu Eğlenerek Öğreniyor

Yüreğir’de Çocuklar Futbolu Eğlenerek Öğreniyor

YÜREĞİR BELEDİYESİ FUTBOL KURSLARI DEVAM EDİYOR

YÜREGIR BELEDIYESI FUTBOL KURSLARI DEVAM EDIYOR

Yüregir Belediyesi’nin 8-16 yas grubu çocuklara yönelik ücretsiz futbol kursu kayitlari devam ediyor. PTT Evleri, Çamlibel, Yenidogan, Çetin Topçuoglu, Atakent, Yavuzlar, Dogankent, Solakli ve Kisla Mahallesi Muharrem Gülergin spor tesislerinde devam eden kurslarda egitimler uzman antrenörler tarafindan veriliyor. Çocuklarin sosyal ve bedensel gelisimlerine katki saglamak amaciyla düzenlenen kurslar hafta içi 5 gün olarak saat 14.00’de basliyor 17.00’de sona eriyor. Kurslara katilan çocuklara idmanlarda kullanacagi formalari da Yüregir Belediyesi hediye ediyor.

Sporun çocuklari sokagin olumsuzluklarindan uzak tuttugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Çocuklarimiz salgin nedeniyle zor bir dönemden geçti. Okullar kapandi. Simdi telafi zamani. Gençlerimizi, çocuklarimizi kötü aliskanliklardan uzaklastirmak ve kaliteli zaman geçirmelerini saglamak amaciyla spora yönlendirmek istiyoruz. Sporun ve sporcunun gelisimi için her alanda yeni hizmetlere imza atiyoruz. Bir taraftan ilçemizi spor tesislerimizle donatirken bir taraftan da çocuklarimiz için çesitli spor dallarinda ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Futbol kursumuzda çocuklarimiz hem zamanini en iyi sekilde degerlendirecekler hem de futbolu uzman antrenörlerden ögrenecekler. Yavrularimizi kurslarimiza bekliyoruz” dedi.

 

Yüregir Belediyesi futbol kurslarina basvuruda bulunmak isteyen genç yetenekler 0322 321 61 61 Beyaz Masa basvuru noktasindan veya 444 80 44 çagri merkezinden iletisime geçebilecekler.

 



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false