Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yüreğir’de Okullar Sinema İle Buluşuyor...

Yüreğir’de Okullar Sinema İle Buluşuyor...

Yüreğir Belediyesi ‘Okullar Sinemada’ etkinliği ile her hafta bir okulu Yüreğir Kültür Merkezi’nde ağırlıyor. Kurulan dev ekranda çocuklar doyasıya film keyfi yaşıyor.

Yüregir Belediyesi ‘Okullar Sinemada’ etkinligi ile her hafta bir okulu Yüregir Kültür Merkezi’nde agirliyor. Kurulan dev ekranda çocuklar doyasiya film keyfi yasiyor.
Adana’da bir zamanlarin vazgeçilmez eglencesi olan açik hava sinemasini sosyal hayata yeniden kazandiran Yüregir Belediyesi, ‘Arabada Sinema Günleri’ ve ‘Açik Havada Sinema Keyfi’ etkinlikleri ile yaz boyunca birbirinden eglenceli filmleri vatandaslarla bulusturdu.

Her Çarsamba aksami Yüregir Millet Bahçesi’nde arabada sinema, her Persembe aksami da 15 Temmuz Sehitler Parki’nda açik havada sinema etkinligi düzenleyen Yüregir Belediyesi patlamis misir, çekirdek ve gazoz ikramlari ile büyük küçük her yastan Adanali’ya doyasiya sinema keyfi yasatti.

‘OKULLAR SINEMADA’

Yüz yüze egitimin baslamasi ile birlikte simdi de ‘Okullar Sinemada’ etkinligi baslatan Yüregir Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü, her hafta Cuma günü ilçeden bir okulu Yüregir Kültür Merkezi’nde misafir ediyor. Salona giriste patlamis misir ve ikramliklarini alan ögrenciler dev ekranda doyasiya sinema keyfi yasiyor.

 

 

ETKINLIKLER DEVAM EDECEK

Ilçedeki sosyal aktivitelerin artarak devam edecegini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Arabada sinema etkinligi ve açik havada sinema günlerimizle dolu dolu bir yaz yasadik. Simdi de ögrencilerimizi sinema ile bulusturuyoruz. Yeni sezonda çok güzel etkinlikler, sosyal aktiviteler planliyoruz. Pandemi kurallari çerçevesinde tiyatro gösterimleri, konferanslar, söylesiler, sergilerimiz olacak. Güzel bir sezon bizi bekliyor insallah” seklinde konustu.

 



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false