Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

YÜREĞİR’E 12 MUHTARLIK BİNASI VE 22 PARK DAHA YAPILIYOR

YÜREĞİR’E 12 MUHTARLIK BİNASI VE 22 PARK DAHA YAPILIYOR

MUHTARLIK BİNASI VE PARKI OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK

YÜREGIR BELEDIYESI’NDEN IHALE DUYURUSU

YÜREGIR’DE HER SEY AÇIK VE SEFFAF

Aktif sosyal belediyecilik hizmetleri ile takdir toplayan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, bir taraftan da ilçeye yeni eserler kazandirmaya devam ediyor. Yüregir Belediyesi 12 yeni muhtarlik binasi ve 22 yeni park yapimi için ihaleye çikti.

Yüregir Belediyesi, yeni yapilan 8 muhtarlik binasi ve 21 parka ek olarak Destek Hizmetleri Müdürlügü’nün 12 adet muhtarlik binasi yapim isi ile 22 mahalleye çocuk oyun ve dinlenme alani yapilmasi isi için iki ayri ihaleye çikildigini duyurdu.

Yüregir Belediyesi’nden yapilan açiklamada ilk ihale için “Muhtarlik Binasi Yapilmasi yapim isi 4734 sayili Kamu Ihale Kanununun 19 uncu maddesine göre açik ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alinacaktir” ifadelerine yer verildi.

Her biri 38 metrekare olmak üzere toplam 12 adet muhtarlik binasi; Cumhuriyet (Karsiyaka), Solakli (Cumhuriyet), Solakli (Hürriyet), Solakli (Atatürk), Köprülü (Kazim Karabekir), Camili (Akarcali), Cumhuriyet (19 Mayis) Yesilli Hüseyin Fakili ( Yahsiler), Düzce, Misis (Yakapinar), Kiremithane ve Pekmezli mahallelerine kazandirilacak.

Muhtarlik binasi yapim isi için sözlesmenin imzalandigi tarihten itibaren 15 gün içinde yer tesliminin yapilarak ise baslanacaginin belirtildigi açiklamada ihaleye son teklif verme tarihinin 05.07.2021 saat 13.30 oldugu ifade edildi.

Ihaleye çikilan bir diger is konusu ise 22 mahalleye çocuk oyun ve dinlenme alani yapilmasini içeriyor. Bu kapsamda Yüregir’de Agzibüyük, Belören, Cirik, Çotlu, Danisment, Düzce, Egriagaç, Gökçeli, Güveloglu, Incirlik, Cumhuriyet, Kadiköy, Kaslica, Köklüce, Köprüagzi, Eski Misis, Pasaköy, Sahinaga, Vayvayli, Yenice Yukari Çiçekli ve Yunusoglu mahallelerinde çocuk oyun ve dinlenme alanlari yapilacak.

22 mahalleye çocuk oyun ve dinlenme alani yapilmasi isi için sözlesmenin imzalandigi tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapilarak ise baslanacagi duyurulan açiklamada ihaleye son teklif verme tarihinin 02.07. 2021 saat 14.00 oldugu ifade edildi.

Ayrintili bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümani içinde bulunan idari sartnameden ulasilabiliyor



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false