Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yüreğir’e Kaliteli Ve Kesintisiz Elektrik İçin Yoğun Mesai

Yüreğir’e Kaliteli Ve Kesintisiz Elektrik İçin Yoğun Mesai

Yüreğir’de elektrik sorununu ortadan kaldırmak ve kesintisiz elektrik hizmeti almak için Mart ayında işbirliğine gittiği Enerjisa yetkililerini belediyede ağırlayan Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında ku

Yüregir’de elektrik sorununu ortadan kaldirmak ve kesintisiz elektrik hizmeti almak için Mart ayinda isbirligine gittigi Enerjisa yetkililerini belediyede agirlayan Baskan Fatih Mehmet Kocaispir, çalismalarda gelinen asamalar hakkinda kurum yetkililerinden bilgi aldi.

Yüregir Belediyesi ile Enerjisa Mart ayinda yaptiklari isbirligi sayesinde ilçede elektrikten kaynakli sorunlari ortadan kaldirmak üzere adim atmis, Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Enerjisa Toroslar Elektrik Dagitim A.S. yetkilileriyle Yüregir’in elektrik sorunlarini, yapilacak elektrik tesisi yatirimlarini ve taleplerini görüsmüstü.

Enerjisa Toroslar Elektrik Dagitim A.S. Direktörü Mehmet Kayaci ve ekibini belediyede agirlayan Baskan Kocaispir, iki aylik sürede yapilan çalismalari ve gelinen asamayi degerlendirdi. Enerjisa’nin Yüregir’de yapacagi yatirimlarinin ve çalismalarinin detaylica masaya yatirildigi ziyaret oldukça verimli geçti.

Görüsmede kesintisiz elektrik için yeni trafo yapilacak yerlerin Yüregir Belediyesi tarafindan kamulastirilarak Enerjisa’ya teslimi ile sokak sagliklastirma çalismasi yapilacak Kisla Mahallesi Gürhani Caddesi, Köprülü Mahallesi Sehit Metehan Sahbaz Caddesi, Ulubatli Hasan Mahallesi 3515, Yavuzlar Mahallesi Eski Sinema Sokagi, Akincilar 4226 sokak, 19 Mayis Mahallesi 1062 sokak ve Yamaçli 1000 sokaklarda elektrik hatlarinin yer altina alinmasi, Çamlibel ve Basak mahallelerinde yeni açilan sokaklarin aydinlatma çalismalari yapilmasi konulari karara baglandi. Enerjisa’ya destekleri ve isbirligi için tesekkür eden Baskan Kocaispir, oldukça verimli bir toplanti yaptiklarini ifade ederek, görüsmelerin belirli araliklarla devam edecegini söyledi.

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli