Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

YÜREĞİR BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULUNA YOGUN İLGİ

YÜREĞİR BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULUNA YOGUN İLGİ

BAŞKAN KOCAİSPİR: “SPOR SAĞLIKTIR”

YÜREGIR BELEDIYESI YAZ SPOR OKULUNA YOGUN ILGI

 

BASKAN KOCAISPIR: “SPOR SAGLIKTIR”

 

Yüregir Belediyesi tarafindan ögrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri amaciyla baslatilan Yaz Spor Okullari, bu yil da yogun katilimla devam ediyor. Yaz Spor Okullarinda, futboldan badmintona, voleyboldan gürese, tekvandodan tenise kadar 9 bransta yaklasik 3 bin çocuk ücretsiz spor egitimi aliyor. Ayrica çocuklar sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelerek, hem fiziksel ve mental yönden gelisiyor hem de enerjik ve eglenceli zaman geçirerek spor yeteneklerini kesfediyorlar.Çocuklar bos zamanlarini en faydali sekilde degerlendiriyor.

 

Yaz Spor Okullari 7-14 yas araligindaki çocuklara yönelik olarak 24 Haziran'da basladi. Yüregir genelinde belediyenin spor tesisleri, kültürevleri spor salonlari ve okul salonlari olmak üzere yaklasik 45 noktada devam eden ücretsiz spor egitimleri beden egitimi ögretmenleri, antrenörler ve uzmanlar tarafindan veriliyor.

 

Çocuklarin ve gençlerin kötü aliskanliklardan uzak durmasinda sporun önemine deginen Yüregir Belediye Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Yaz Spor Okullarimizda çocuklarimiz zamanini en iyi sekilde degerlendiriyor, ayni zamanda uzman antrenörlerimizden kurs aliyorlar. Yaz Spor Okulumuza gelen bütün çocuklarimizin malzemelerini de ücretsiz veriyoruz. Sporla mesgul olan çocuklarimiz sokagin olumsuz etkilerinden uzak kaliyorlar.

 

Spor sagliktir, spor yapan çocuklar hem saglikli hem ahlakli olurlar. Biz de bu okullarimizla çocuklarimizin gelisimine katki sagliyor, sosyal birey olmalari için gayret gösteriyoruz. Amacimiz bütün çocuklarimizin bedensel ve zihinsel gelisimlerine katki saglayip, ayni zamanda, yetenekli gençlerimizi kesfederek onlarin önünü açmaktir.' seklinde konustu.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false