Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Zaydan Karalar, Ceyhan’ın sorunlarını çözmeye kararlı

Zaydan Karalar, Ceyhan’ın sorunlarını çözmeye kararlı

Başkan Zeydan Karalar, Ceyhan’da asfalt çalışmalarını inceledi, vatandaşla bir araya geldi, sorun dinledi, sohbet etti.

Zaydan Karalar, Ceyhan’in sorunlarini çözmeye kararli

 

Baskan Zeydan Karalar, Ceyhan’da asfalt çalismalarini inceledi, vatandasla bir araya geldi, sorun dinledi, sohbet etti.

 

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Ceyhan ilçesinde asfalt çalismalarini inceledi, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaslarla sohbet etti.

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem’le birlikte Hamide ve Pamukeli caddelerinde incelemelerde bulunan, vatandasla bir araya gelen Baskan Zeydan Karalar, “Ceyhan’a çok önem veriyoruz. Baskan da bizi sik sik eksiklerin giderilmesi, yollarin yapilmasi ile ilgili ariyor zaten. Ceyhan’da yapacagimiz isleri ihaleye çikmamizin ardindan, ilgili kurumun onayindan sonra harekete geçebiliyoruz. Her sey yolunda giderse, su isale hatti çalismamizdan dolayi kazdigimiz yerleri eylül ayinda bitirmis olacagiz. Yeni açacagimiz bulvar ve yollar için de çalismalarimiz sürüyor” dedi.

HAMIDIYE VE PAMUKELI CADDELERINDE ASFALT ÇALISMASI

Hamide Caddesi üzerinde yamalama çalismalarinin tamamlamasinin ardindan ekipler 500 metre uzunlugunda 2 metre genisligindeki Rifat Çetinsoy Caddesi’nde çalismalarina devam edecek. 1000 metre uzunlugunda 8 metre genisligindeki Pamukeli Caddesi’nde freze çalismalarini araliksiz sürdüren ekipler, 1200 metre uzunlugunda 8 metre genisligindeki Oktar Cirit Caddesi’nde de parke tasinin kaldirilmasinin ardindan Bitümlü Sicak Asfalt Kaplama (BSK) islemine geçecek



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli