Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

“Kadınlar Çukurova’da çok mutlu”

“Kadınlar Çukurova’da çok mutlu”

“Kadınlar Çukurova’da çok mutlu”

“Kadinlar Çukurova’da çok mutlu”
 
CHP Kadin Kollari Genel Baskani Fatma Köse, “Adalet, Demokrasi ve Baris Yolculugu” etkinligi kapsaminda geldigi Adana’da Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret etti. Fatma Köse’ye Çukurova Belediyesi’nin kadinlara yönelik hizmetlerini anlatan Baskan Soner Çetin, “Kadinlar Çukurova’da çok mutlu. CHP iktidarinda Türkiye’deki tüm kadinlar mutlu olacak” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadin Kollari Genel Baskani Fatma Köse, birçok ili kapsayan “Adalet, Demokrasi ve Baris Yolculugu” etkinligi kapsaminda geldigi Adana’da Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret etti.
 
Fatma Köse ile birlikte MYK üyeleri, Adana il ve ilçe kadin kollari yöneticilerinin de bulundugu ziyarette Baskan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nin kadinlara yönelik hizmetlerini anlatti. Seçim çalismalarini kadinlar ve gençlerden olusan bir ekiple yürüttügünü belirten Baskan Soner Çetin, “Kadinlardan destek almayan hiçbir siyasetçi basarili olamaz” ifadesini kullandi.
 
Baskan Soner Çetin; kadinlar için 3 Kadin Ürünleri Pazari, Atatürk Yasam Köyü, 7 semt kresi, 4 kadin sohbet ve dayanisma evi gibi projeler hayata geçirdiklerini belirterek, “Çukurova’da kadinlar çok mutlu. CHP iktidara geldiginde tüm Türkiye’deki kadinlar mutlu olacak” dedi.
 
CHP’YI KADINLAR IKTIDARA GETIRECEK
 
Kadinlara yönelik kooperatif kurma hazirligi yaptiklarini kaydeden Baskan Soner Çetin, kadin dostu belediye olmanin mutlulugunu yasadiklarini bildirdi.
 
Baskan Soner Çetin, “Kadinlara yönelik çok projemiz var. Bunlardan biri de engelli annelerine yönelik Mola Evi projesi. Biliyoruz ki kadinlarin destegini almayan hiçbir siyasetçi basarili olamaz. CHP de kadinlar sayesinde iktidar olacaktir. Fedakarca yaptiginiz çalismalardan dolayi sizleri kutluyorum” seklinde konustu.
 
CHP Kadin Kollari Genel Baskani Fatma Köse de, Adana’da olmaktan mutluluk duydugunu belirterek, “Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Kadin duyarliliginizdan dolayi bize tesekkür ediyor, basarilar diliyorum” diye konustu.


  • Pazar 32.4 ° / 21.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.4 ° / 21 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 28.1 ° / 19.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu