Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

101 BÖLGE MÜDÜRÜ ö.Ç’DEN ÇALIŞANLARI DARP ETTİĞİ İDDİASI ADLİYE YE TAŞINDI

101 BÖLGE MÜDÜRÜ ö.Ç’DEN ÇALIŞANLARI DARP ETTİĞİ İDDİASI ADLİYE YE TAŞINDI

A 101 MAĞAZALARININ ELİ SOPALI MÜDÜRÜ PERSONELLERİ DAYAKLA KORKUTUYOR İDDİASI

101 BÖLGE MÜDÜRÜ Ö.Ç’DEN ÇALIŞANLARI DARP ETTİĞİ İDDİASI ADLİYE YE TAŞINDI

A 101 MAĞAZALARININ ELİ SOPALI MÜDÜRÜ PERSONELLERİ  DAYAKLA KORKUTUYOR İDDİASI 

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Dedekorkut Mahallesinde bulunan A 101 Mağazaları Adana Bölge  Müdürü olduğu iddia edilen Ö.Ç’nin  sürekli çalışan Personellere sözlü ve fiziki şiddet uyguladığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Dedekorkut mağazasona gelen Müdür Ö Ç’nin bir mağaza sorumlusunun kolunu kırdığı bir çalışan bayanını ise Yumruk vurduğu  ileri sürüldü.

Bu iddialarla ilgili açıklama yapan Dedekorkut Mahallesindeki şubede sorumlu yardımcısı  olan Sedat Sarı adlı çalışanın  iddialarına göre  Yüreğir’de bölge müdürü olan Ö.Ç’nin mağazaya geldiğini  az personel çalıştırılıp işleri  yetiştirmekten zorlandıkları konusunda zor durumda kaldıklarını bu yüzdende izin kullanamadıklarından dolayı ek personel gönderilmesi konusunda ricada bulunduklarını ancak bu isteği red eden  Bölge Müdürü  Ö.Ç tarafından gerek fiziki gerekse sözlü tacizde bulunduğunu iddia etti. Müdür Ö.Ç.’nin önce yüzüne arabanın anahtarını attığı sonra ise kolunu kırdığını iddia eden Sedat Sarı,Yanında konuşmak için giden  Mağazadan sorumlu Bayan Personele ise yumruk aattığı  ileri sürdü.

                Bölge Müdürü Ö.Ç’nin Personellere şiddet uyguladığı gerekçesiyle sürekli şikayetler edildiğini ifade eden Sarı, ve değer darp edilen Bayanın Darp raporu alarak davacı oldukları Sürekli vukuat işleyen müdürün ise Göreve devam etmesi diğer çalışanları ise endişelendirdiğini ileri süren Sedat Sarı,  Dertlerini anlatacak  A101 Mağazaları genel Müdürlüğünde bir tane yetkilinin telefonlara cevap vermediği konusunda sitem etti.

Adli Mercilere yansıyan bu olayda ise Yüreğir Bölge  Müdürü Ö.Ç’den şikayetçi olan Sarı, haklarını sonuna kadar arayacaklarını ifade etti.

 

 



Can
23.06.2023 19:10:38
Böyle bir olay modren kölelik kavimlerin'den farksız bir durum.A101 in müdürlerinin bukadar rahat olması düşündürü cü YETKİLİYKEN Butür eyleme kalkışması ve kendin de bu cesareti bulması ancak ya işveren lerininYetkisi,talimatları doğrultusunda yapmış olabileceği çünkü semi ner ve Toplantılar ile işçilerin Ayrı yerde başlarında müdürleri olmadan sorunları dinlenmesi gerekir di olmadıysa bu olayın arkasında yetkililerin talimatı vardır..✍

Can Can
23.06.2023 19:11:34
Zerdeçal. Antioksidatif ve antienflamatuar özelliklere sahiptir. Her türlü artrite faydası vardır. Kemik ve kıkırdak dokularını korur ve hasar görmesini önler.

Can Can
23.06.2023 19:12:28
Zerdeçal. Antioksidatif ve antienflamatuar özelliklere sahiptir. Her türlü artrite faydası vardır. Kemik ve kıkırdak dokularını korur ve hasar görmesini önler.

  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu