Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

107 MUHTARA BİLGİSAYARLARI TÖRENLE TESLİM EDİLDİ

107 MUHTARA BİLGİSAYARLARI TÖRENLE TESLİM EDİLDİ

107 MUHTARA BİLGİSAYARLARI TÖRENLE TESLİM EDİLDİ

BASKAN KOCAISPIR’DEN MUHTARLARA BILGISAYAR

 

BASKAN KOCAISPIR BILGISAYAR SÖZÜNÜ TUTTU

 

107 MUHTARA BILGISAYARLARI TÖRENLE TESLIM EDILDI

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 107 mahalle muhtarina bilgisayarlarini düzenlenen programla teslim etti. Programda konusan Baskan Kocaispir yakin zamanda ‘Talep Takip Sistemi’ ile desteklenecek bilgisayarlarin Yüregir’in ve mahallelerin her noktasina hakim olmak¸ eksik hizmetleri görüp hizla iletisim kurmak adina ciddi imkânlar sunacagini söyledi.

 

Muhtarlarin çalisma ortamlarindaki verimlerini artirmak adina Yüregir Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen ‘Muhtarlara Bilgisayar Dagitimi Programi’ Yüregir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Programda, muhtarlara bilgisayarlarini dagitan Baskan Kocaispir, “Muhtarlarimizin çalisma sartlarini iyilestirmek bizim için de son derece önemli. Adayligim sürecinde söz vermistim. Sözümüzü yerine getiriyoruz. Bugün 107 mahalle muhtarimiza muhtarlik hizmetlerinde kullanilmak üzere bilgisayar ve çok fonksiyonlu yazicilarini teslim ediyoruz. Yine sinirsiz internet destegi de bizden. Rabbim hepimize hayirli hizmetler yapmayi nasip etsin” diye konustu.

 

Mahallelerde yapilacak çalismalarda mutlaka muhtarlarla is birligi içerisinde olmaya özen gösterdiklerini belirten Baskan Kocaispir “Muhtar demek; devletin mahalledeki gözü kulagi, eli kolu, mahalle ve köy ahalisinin devlet nezdindeki temsilcisi demektir. Biz sahada muhtarlarimizla beraber çalisiyoruz. Saha hakkinda ilk bilgileri muhtarlarimizdan aliyoruz. Biz misafirlerimiz ile birlikte Yüregir’de yaklasik 550 bin insanimiza hizmet etmekle mükellefiz.

 

Burada bir kez daha vurgulamakta fayda var. Her ne kadar siyasi bir kimlik ile seçilmis olsam da, seçildigim günden bu yana siyasi kimlikle hareket etmedim ve bundan sonra da etmeyecegim. Bugüne kadar oldugu gibi bunda sonrada bütün mahallelerimize esit hizmet ilkesi ile çalismaya devam edecegim.” seklinde konustu.

 

Bilgisayar teslim törenine AK Parti Yüregir Ilçe Baskani Yasar Turan, meclis üyeleri ve muhtarlar katildi.



  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli