Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

11 yıldır rakipsiz baskan guven tazeledi

11 yıldır rakipsiz baskan guven tazeledi

S.S. CEYHAN EKK’DE BAŞKAN İBRAHİM İKDAĞ GÜVEN TAZELEDİ

S.S. CEYHAN EKK’DE BAŞKAN
İBRAHİM İKDAĞ GÜVEN TAZELEDİ
S.S. Ceyhan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi 2021-2022 yılı Olağan Genel kurulunu Kooperati  toplantı salonunda gerçekleştirdi
Divan başkanlığına Muhammet Yalçın Katip üyelikleri Bahtiyar Gamlı,Mahmut Şahin getirildi divan oluşumunun ardından açılış ve yoklamanın ardından istiklal marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi gündem maddesindeki 2021-2022 yılı mali bütçen in’de onaylanmasının ardından seçimlere geçildi tek liste halinde gidilen seçimde Mevcut başkan İbrahim İkidağ tekrar başkan seçilirken daha önce 3 yıl olan genel kurul 4 yıla çıkarıldı.
İKİDAĞ’DAN ORTAKLARA TEŞEKKÜR
Güven tazeleyerek tekrar başkan seçilen İbrahim İkidağ üyelere teşekkür konuşması yaptı İkidağ 11 yıldır başkanlık yaptığını amaçlarının esnafları ayakta tutmaktır diyen İkidağ Konuşmasında birlik, beraberlik içerisinde güzel bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Kongrede alınan kararların öncelikle Esnaf Sanatkârlarımıza, Kooperatifimize ve Ceyhanımı’za hayırlı uğurlu olmasını dilerin diyen İkidağ Katılımlarından dolayı tüm değerli ortaklara ve misafirlere teşekkürlerimi sunarım dedi.

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: yıldır rakipsiz baskan guven tazeledi
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı