Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

15 yaşındaki kız çocuğuna kuzeninden fuhuş tuzağı

15 yaşındaki kız çocuğuna kuzeninden fuhuş tuzağı

Ankara'dan ablasının yanına gelen 15 yaşındaki kız çocuğu kendisini yanına çağıran kuzeninin arkadaşlarıyla birlikte fuhuş yapmasını istediğini, kabul etmeyince kendisini silah zoruyla bir evde tuttuklarını daha sonrada içeceğini ila

15 yasindaki kiz çocuguna kuzeninden fuhus tuzagi
Ankara'dan ablasinin yanina gelen 15 yasindaki kiz çocugu kendisini yanina çagiran kuzeninin arkadaslariyla birlikte fuhus yapmasini istedigini, kabul etmeyince kendisini silah zoruyla bir evde tuttuklarini daha sonrada içecegini ilaç koyduklarini uyandiginda evden kaçarak bir börekçiye siginip polisi aradigini ileri sürdü.
Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bagli Yesilyurt Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre Z.H.(15) Ankara'dan Adana'daki ablasinin yanina geldi. Z.H. bir süre sonra kuzeni Ilknur D. (18) ile görüstü. Ilknur D. kuzenini yanina çagirdi. Z.H. kuzeninin yanina gitti.
Bir süre burada kalan Z.H. tekrar ablasinin yanina gitmek isteyince kuzeni fuhus yapmasi teklifinde bulundu. Ancak Z.H. bunu kabul etmedi. Bunun üzerine tabanca çikartan Ömer Y. (25) ile Mehmet K. (26) kiz çocugunu fuhus yapmasi için tehdit etti.
Daha sonrada eve 4 erkek daha geldi. Kiz çocugu korkusundan evden çikamazken gecenin ilerleyen saatlerinde Z.H.'ye zanlilar içecek verdi. Bu arada Z.H. zanlilar tarafindan da darp edildi. Z.H. içecegi içtikten sonra da kendinden geçti. Z.H. sabah saatlerinde kalktiginda herkesin uyudugunu görüp evden çikarak bir börekçiye sigindi. Telefonu da olmayan kiz çocugu börekçiye iki gündür alikonuldugunu fuhus yapmasi için basina silah dayandigini anlatip yardim istedi. Börekçinin telefonundan kiz çocugu polisi aradi. Olay yerine polis merkezi ve gasp büro amirligi ekipleri geldi. Kiz çocugu alikonuldugu evi gösterdi. Polis eve baskin yapti. Baskinda kiz çocugunun söyledigi biri kadin 3 zanli gözaltina alindi. Zanlilarin evinde yapilan aramada ise bir ruhsatsiz tabanca ele geçirildi. Zanlilar kiz çocugunun suçlamalarini kabul etmedi. Z.H. çocuk sube müdürlügüne götürüldü.


  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı