Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

17 yaşındaki kadına tehdit ve şantajla fuhuş yaptırıldı!

17 yaşındaki kadına tehdit ve şantajla fuhuş yaptırıldı!

17 yaşındaki kadına tehdit ve şantajla fuhuş yaptırıldı!

Adana'da esi cezaevinde yatan 17 yasindaki 1 çocuk annesi G.Y., annesinin arkadasinin, uygunsuz görüntülerini çekerek santaj ve tehdit yoluyla kendisini baska erkeklere pazarladigini iddia edip sikayetçi oldu. Anne ve babasi ayri olan G.Y., 2 yil önce 15 yasindayken kaçarak Ç.A. (22) ile evlendi. Çiftin bu evlilikten bir çocuklari dünyaya geldi. Ancak 18 yasindan küçük biriyle evlendigi için Ç.A. yargilanmaya basladi ve cezaevine girdi. Bu suçtan beraat eden Ç.A., 2018 yilinda baska bir suçtan dolayi yine cezaevine girdi. Bunun üzerine G.Y. oglu ile birlikte yetistirme yurduna verildi. 1 buçuk ay yurtta kalan G.Y. daha sonra annesi N.G. (43) ile birlikte yasamaya basladi. 2018 yilinin Temmuz ayinda anne N.G.'nin kuaförü B.A.Ç.'nin (29) esi, genç kiza mesaj göndererek evlerine kahve içmeye çagirdi.

 

'Kahvesine ilaç koyup tecavüz etti'

Bunun üzerine ögle saatlerinde eve giden G.Y.'nin kahvesine iddiaya göre B.A.Ç., uyku ilaci katti ve genç kiz kahve içtikten sonra bayilip sabah saatlerinde gözlerini açti. Uyandiginda ise hiçbir sey hatirlamayan G.Y., 2 gün sonra B.A.Ç.'den aldigi mesajla hayatinin sokunu yasadi. G.Y.'ye uyurken tecavüz eden B.A.Ç., bu anlari kaydedip G.Y.'ye gönderdi ve 'Çocuguna zarar vermek ve esine söylemek' ile tehdit edip genç kizi agina çekti.

'Cezaevindeki esine durumu anlatti'

Daha sonra G.Y., durumu annesine anlattiginda annesi inanmadi ve çaresiz kiz B.A.Ç.'nin para alarak kendisini pazarladigi kisilerle birlikte oldu. Geçen ay ise artik dayanamayan G.Y. annesinin evinden kaçarak kayinvalidesine sigindi ve durumu cezaevindeki esine anlatti. Esinin tavsiyesiyle geçen 13 Kasim tarihinde G.Y. Adana Adliyesi'ne giderek B.A.Ç. hakkinda sikayetçi oldu.

'Dediklerini yapmaya mecbur kaldim'

B.A.Ç.'nin dediklerini mecburiyetten yaptigini söyleyen G.Y., 'Annemin arkadasi bu adam. Annemin evinde kalmam gerekiyordu. Sokakta kalamam sonuçta 1 çocugum var. Gelip gidiyorlardi sürekli böyle bir sey olacagini hiç düsünmedim. Esi beni eve çagirdi gittim. Sabah uyandiginda bir sey hatirlamiyorum. 2 gün sonra bana mesaj atti ve tehdit etti. Yanina gidip fotograf ve videolari gördüm. 'Ne hakla bunu yapabilirsin' dedigimde bana 'Eger dediklerimi yapmazsan esine, cezaevine bu fotograf ve videolari gönderirim' dedi. Esime ilk zamanlar söylemedim mecbur kaldim dediklerini yapmaya' diye konustu.

'Bu adamla yat, ben parasini aldim'

Annesinin bu olaylarda hiçbir sekilde kendisinin yaninda olmadigini iddia eden G.Y., 'Annemin beraber oldugunu düsünüyorum kendi aralarinda. Bildigini düsünüyorum. B.A.Ç.'nin esinin de bildigini düsünüyorum. B.A.Ç. birçok kez bana, 'Bu adamla yat, ben parasini aldim. Gerisine karisma' dedi. Artik birkaç ay öncesine kadar tekrar tehditlere basladiginda dayanamayip esime anlattim. O da bana 'Seni seviyorum. Sen kötü bir sey yapmamissin. Seni tehdit etmisler. Git adli makamlara basvur' demesi üzerine delillerimi toplayip savciliga verdim' ifadelerini kullandi.

'Istedigim bu insanlar cezalarini çeksin'

Herkesin hak ettigi cezayi almasini istedigini aktaran G.Y., 'Magdur olan benim. Esim yakin zamanda disari çikacak ve kendi hayatimizi kuracagiz. Ben bu kadar çok sey yasadim, kendi gururumu ayaklar altina alip gittim her seyi anlattim. Tek istedigim bu insanlar cezalarini çeksinler. Ben rahat edemiyorum. Kimse bana inanmiyor. Benim elimde deliller de var. Onlar cezalarini çektiklerinde ben rahat bir yasam sürecegim' dedi



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı