Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

2022 YILININ ALTIN İSİMLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

2022 YILININ ALTIN İSİMLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yavuz Medya Bünyesinde bulunan Çukurova flashhaber gazetesinin  her yıl geleneksel hale getirdiği Yılın Altın adamları ödül gecesi yine damgasını vurdu.

2022 YILININ ALTIN İSİMLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Yavuz Medya Bünyesinde bulunan Çukurova flashhaber gazetesinin  her yıl geleneksel hale getirdiği Yılın Altın adamları ödül gecesi yine damgasını vurdu.

Bu yıl 16.sını gerçekleştirilen    İnci oteli Yakut Balo salonunda yapılan   yılın Altın adamaları ödül gecesinde ödüle laik görülen mesleğinde başarılı hizmetler imzasını atan bir birinden kıymetli isimler Sanatçı Şafak Sönmez ve Oryantal İnci’nin sahne aldığı muhteşem organizasyonda  ödüllerini aldılar.

 Gecenin sunuculuğunu ise Nesibe Ağırman, yaptı.Gecenin açılış konuşmasını yapan Mavihaber ve TİVİ01 yönetim Kurulu Başkanı İzzet Aydemir’ yerel basının içerinde bulunduğu sıkıntıları dile getirerek 1 Nisan 2023 tarihinde yürürlüğe giren Basın İlan Kurumu’nun Basına karşı getirdiği zorlukları eleştirdi. 

BAHANE ARAYAN BELEDİYELERE GÜN DOĞDU
 

2020 yılında yayınlanan Tasarruf tedbirlerinden sonra basın kuruluşlarının zor şartlar altında kaldığını ifade eden İzzet Aydemir; “Yayımlanan genelge sonrası bazı belediyeler ‘Tasarruf tedbirleri nedeniyle abone olamayız’ diyerek kendilerine bahane oldu. Oysa amaçları basına destek olmak ise yılın belli zamanlarında resmî ve dini bayramlar, özel günler ve belediyelerin yapmış oldukları etkinlikleri basın yoluyla halka duyurabilirler. Kısaca şöyle söyleyim; kimi destek olmamak için bahaneler arkasına sığınır, kimi ise basına destek olmak için çareler arar. Basına destek olmak için çare arayanlara selam olsun’ diye konuştu. Yerel Basına Sahip çıkılması konusunda Yerel yönetimler Başta olmak üzere herkesin sahip çıkma noktasında çağrıda bulundu.

BİZİ YOK SAYANLAR YEREL SEÇİMDE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ 

Yavuz Medya Grup ve Çukurova Flashhaber gazetesi sahibi Aynı zamanda Ceyhan Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı olan Osman Yavuz ise Geceye katılan tüm konuklara teşekkür ederek sözlerine başladı.Yavuz yaptığı konuşmasında bu yıl 16.sını gerçekleştirdiğimiz yılın altın adamları ödül gecemizi ne yazık ki buruk kutluyoruz. Biz bu gecemizi 17 Şubat tarihinde yapmayı planlamıştık ancak Ülkemizde ve İlimizde yaşanana 6. Şubat Deprem Felaketinden dolayı gecemizi  bu tarihe almak zorunda kaldık Depremde hayatını kaybeden bütün Vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet Kalanlara ise sabırlar diliyorum dedi.

Yerel basının çok güçlü olduğu bu dönemde siyasetçiler tarafından yalnız bırakıldığını savunan Yavuz Bu zorlu süreçte Vatandaşın gözü Kulağı ve sesi olan Yerel basını susturmak adına önlerine çok büyük engeller koyulmasına rağmen işlerini laiki ile yapan meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bir özel teşekkür ise Depremden sonra sürekli Hatay’a Depremzelere gerek yardım gerekse yalnız bırakmayan herkesin yarasına merhem olan Dertlerine çare arayan elinden geldiği kadar insanların yardımına koşan Mersin’in hanımefendi güler yüzlü sunucusu Sayın Tuğba Yürük’ede sesimiz kulağımız olduğu için kendisine özel teşekkür ediyorum dedi.

Gecede bu yıl damgasını vuran başarılı isimleri ise Ödüle laik görüldü.

2022 YILININ ALTIN İSİMLERİ ŞÖYLE

 

Yılın Sendikacısı Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan yardımcısı Mustafa Buyruk’a ödülünü Gazetemizin imtiyaz sahibi Osman Yavuz verirken Yılın siyasetçi ise Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şehmuz Uçar’ın ödülünü Türk İmar Sen Adana eski Şube Başkanı Zakir Akbilmez verdi. Yılın ilçe başkanı ÖDÜLÜ İSE mhp Yüreğir ilçe Başkanı Tamer Yücel oldu.Başkan Yücel Ankara’da olmasında dolayı yerine ilçe Başkan Yardımcısı Veysel Büyükkılıç, Plaketini Ceyhan Belediyesi Meclis üyesi Umut Topal’ın elinden aldı.Yılın en başarılı  altın kadın ödülü ise İçel TV-FM sunusu Tuğba Yürük’ün ödülünü MHP Yüreğir Kadın Kolları Başkanı Funda Kocamaz verdi. Yılın muhtarı ise Aytemuroğlu Mahalle muhtarı Ebru Aydar,gecemizin sucusu  Nesibe Ağırman’ın elinden aldı.yılın bürokratı ise Sarıçam Belediyesi Basın Halkla ilişkiler müdürü Şükrü Gedik, ödülünü ASGD Başkanı Mustafa Boz verirken Yılın spor adamı ise yine Sarıçam Belediyesi Spor hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül oldu ödülünü ise Gazetemizin imtiyaz sahibi Osman Yavuz verdi.Yılın STK Başkanı ise Türk Hava Kurumu Ceyhan Şube Başkanı İsmail Övet’in ödülünü ise Mavi Haber gazetesi sahibi İzzet Aydemir verirken Girişimci genç iş adamları DBS Dış ticaret ve Uluslar arası Lojistik A.ş yönetim kurulu Başkanı Osman Yavuz’un ödülünü ise Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Şehmuz Uçar verdi. Eğitimci Ogün Dinler’in ödülünün ise  MHP Yüreğir ilçe Başkan yardımcısı  Bayran Duysak verdi.Yılın basın danışmanı ödülü ise Yüreğir Belediyesi Basın Danışmanı Şehmus Baysal’ın ödülünü ise Fırtına Haber gazetesi imtiyaz sahibi Gökmen Oğur verirken Yılın Genel Başkan ödülü ise Dünya Tümed Genel Başkanı Şerafettin Çakmak ödülünün ise DBS Dış ticaret ve Uluslar arası Lojistik A.ş yönetim kurulu Başkanı Osman Yavuz verdi. Yılın Çiftçi ödülü ise Murat Akkuş olurken ödülünü ise Ceyhan eski Muhtarlar Derneği Başkanı Ertan Aydar verirken Adana Genelinde kendi alanlarında başarılı olan Sendkacılar Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Adana 1 nolu şube Başkanı Durdu Mehmet Girgeç ve Türk Büro Sen Adana 2 nolu şube başkanı Uğur Akan’ın ödüllerini ise Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Buyruk un elinden aldılar.

Ödül Töreninin Ardından sanatçı Şafak sönmez ve Adanalı Yerel sanatçısı Uğur kaya söyledikleri bir birinden güzel şarkılarıyla misafirleri eğlendirirken kıvrak danslarıyla da konukları büyülen Oryantal İnci geceye renk kattılar.

 

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı