Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

28 YILDIR YAPILMAYAN 2 GÜNDE YAPILDI

28 YILDIR YAPILMAYAN 2 GÜNDE YAPILDI

28 YILDIR YAPILMAYAN 2 GÜNDE YAPILDI

28 YILDIR YAPILMAYAN 2 GÜNDE YAPILDI

 

Ceyhan’in Isali Mahallesi’nde evinin önünden geçen dere yatagi nedeniyle o evine girip çikarken dere yatagindan geçmek zorunda kaldigi için yirmi sekiz yildir yerel yönetimlere basvuru yapan Neriman Karagöz’ün feryadina Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar yetisti.

 

Yillardir bütün yöneticilere dilekçe yazdigini aktaran Neriman Karagöz’ün dere yatagina köprü yapilmasi için yazdigi dilekçeye Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar tarafindan iki gün içinde cevap verildi. Adana Büyüksehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi ekipleri is birligi ile Karagöz’ün evinin önüne yapilan köprü ile yillardir süren çileye son verildi.

 

“Her Gelen Fotogrami Çekip Çekip Gitti”

 

Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyüksehir Belediyesi tarafindan dere yatagina köprü yapilmasi nedeniyle yasadigi sevinci anlatan Isali Mahallesi sakini Neriman Karagöz; “Kocam issiz. Hayvancilikla geçiniyoruz. Bes çocugum var. Çocuklarim okula giderken dere yatagindan geçemiyordu. Ahirim dere yataginin diger tarafinda. Hayvanlarima yem vermek için dere yatagina girmek zorunda kaliyordum. Çocuklarimi okula götürmek için kucagima alip çamurun içine giriyordum. Yirmi sekiz yilimi çamurun içinde geçirdim. Bütün belediye baskanlarina dilekçe yazdim, yardim istedim. Hepsi geldi, fotograf çekip çekip gittiler. Ilk defa bir belediye baskani sesimi duydu. Hem Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’dan hem de ekiplerini yollayan Zeydan Karalar’dan Allah razi olsun. Artik çocuklarim okula gitmek için dereye girmek zorunda kalmayacak. Çok sükür rezilligimiz son buldu” sözleriyle düsüncelerini aktardi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı