Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

2 gündür kayıp çocuğun kanalda cesedi bulundu

2 gündür kayıp çocuğun kanalda cesedi bulundu

2 gündür kayıp çocuğun kanalda cesedi bulundu

Adana'da iki gündür kayip olan 4 yasindaki çocugun sulama kanalinda cesedi bulundu.Edinilen bilgiye göre olay, Yüregir ilçesine bagli Yukari Çiçekli Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, babasi Ugur Kiral cezaevinde, annesi Büsra Kiral da iste olan 4 yasindaki Zafer Kiral, dün kayboldu. Isten eve geldikten sonra çocugunun kayip oldugunu ögrenen anne, polis merkezine giderek kayip basvurusunda bulundu.

 

Basvuru üzerine Adana Emniyet Müdürlügü Çocuk Sube Müdürlügü harekete geçti. Polis, her yerde çocugu aradi ancak bir türlü bulamadi. Evinin yakinindan sulama kanali geçtigi için polis, çocugun kanala düsme ihtimali üzerine kanalin suyunu kestirdi. Çocuk polisi, iki gündür arama çalismalarini sürdürürken bugün sabah saatlerinde Yukari Çiçekli Mahallesinde kanalda bir çocugun hareketsiz halde gittigi ihbari geldi.

 

Ihbar üzerine olay yerine giden polis, kanalda bulunan çocuk cesedinin kayip Kiral'a ait oldugunu belirledi. Ceset, hemen sulama kanalindan çikartildi. Bu arada olay yerine gelen çocugun amcasi 'Ben simdi babana ne diyecegim, bunu nasil anlatacagim' diyerek gözyaslarina boguldu.Çocugun cenazesi otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli