Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

5 Ocak kupası ödülleri dağıtıldı...

5 Ocak kupası ödülleri dağıtıldı...

Adana’nın kurtuluşunun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Adana Valiliği öncülüğünde tüm belediyeler ve kurumların desteğiyle 100.Yılda 100 Etkinlik düzenlendi.

Adana’nin kurtulusunun 100. Yil etkinlikleri kapsaminda Adana Valiligi öncülügünde tüm belediyeler ve kurumlarin destegiyle 100.Yilda 100 Etkinlik düzenlendi.

Bunlardan biri de Gençlik Spor Il Müdürlügü, Tenis Federasyonu Il Temsilciligi ve Çukurova Belediyesi’nin ortaklasa düzenledigi 5 Ocak Veteranlar Tenis Turnuvasi oldu.

Çok sayida sporcunun katilimiyla gerçeklestirilen maçlar sonucunda dereceye girenler Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Tenis Federasyonu Adana Il Temsilcisi Feridun Açan, ASFK Genel Sekreteri Ergin Ulun ve Adana Tenis Dagcilik ve Su Sporlari Kulübü Baskani Ali Refah Keskin’in katildigi törenle ödüllerini aldilar.

Dereceye giren sporcular:

KADINLAR 1.GRUP

1.SIMGE GÜMÜS

2.MELTEM BILGIN

3.AYSE KUYUCUERKELER

Resim önizlemesi

ERKEKLER 1.GRUP

1.OGUZ UYANIK

2.OSMAN YILDIRIM

3.HÜSEYIN CALIK

Resim önizlemesi

KADINLAR 2. GRUP

1.GAMZE HAYVA

2.CEYDA MISIRLIOGLU

3.KAMILE KARAHAN

Resim önizlemesi

ERKEKLER 2.GRUP

1..SERHAT SEN

2.SAFAK AYANOGLU

3.AYDIN SULU

 “ADANA ATATÜRK’E BAGIMSIZLIK ILHAMINI VEREN SEHIRDIR”

Ödül töreninde konusan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, turnuvada emegi geçen Adana Valiligi, Gençlik Spor Il Müdürlügü, Tenis Federasyonu Il Temsilciligine tesekkür etti. Katilimci sporculari kutlayan Baskan Çetin, “Atatürk’e düsmana karsi direnme ilhamini veren Adana, Büyük Önder açisindan büyük önem tasimaktadir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayis 1919’da emperyalist isgalci güçlere karsi Kurtulus Savasi baslatmistir. Bu var olma mücadelesinde Adana’nin çok önemli bir yeri vardir. Çünkü Atatürk’te kurtulus ve bagimsizlik fikri bu güzel kentte ortaya çikmistir. Büyük Önder bu gerçekligi, ‘Bende bu vekayiin ilk hissi tesebbüsü bu memlekette, bu güzel Adana’da dogmustur’ sözleriyle ifade etmistir” dedi.

“Adanalilar olarak bizler de Büyük Önder’in bize isaret ettigi ‘Muasir Medeniyet’ seviyesine ulasmak için çok çalismak zorundayiz” diyen Baskan Çetin, “Atatürk ilkelerine baglilik, cumhuriyet degerlerine sonsuza kadar sahip çikmak Atatürk’ün çocuklari olarak bizlerin boynunun borcudur. Bu duygu ve düsüncelerle Adana’nin 100. Kurtulus Bayramini kutluyor, Büyük Önder Atatürk ve tüm sehitler ve gazilerimizi saygiyla aniyorum” diye konustu.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu