Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

6 yaşındaki kızı yaralayıp babasını öldüren adam, yakalanacağı sırada intihar etti

6 yaşındaki kızı yaralayıp babasını öldüren adam, yakalanacağı sırada intihar etti

Adana'da otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu B.E.'yi yaralayıp, babası Kayhan Erkara'yı öldüren cinayet şüphelilerinden Mustafa Okay, Mersin'de polis baskını sırasında intihar etti. Diğer 2 şüpheli ise yakalanarak gözaltına alı

6 yasindaki kizi yaralayip babasini öldüren adam, yakalanacagi sirada intihar etti
 
Adana'da otomobilde bulunan 6 yasindaki kiz çocugu B.E.'yi yaralayip, babasi Kayhan Erkara'yi öldüren cinayet süphelilerinden Mustafa Okay, Mersin'de polis baskini sirasinda intihar etti. Diger 2 süpheli ise yakalanarak gözaltina alindi.
Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde, 6 Subat'ta saat 14.30 siralarinda kizi ile gezdikten sonra otomobiliyle evinin önüne gelen Kayhan Erkara, otoparka girecegi sirada kimligi belirsiz kisilerin silahli saldirisina ugradi. Çevredekilerin ihbariyla olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi.
BABA ÖLDÜ, KIZI YARALANDI
Ekiplerce yapilan kontrolde Kayhan Erkara'nin hayatini kaybettigi, kizi B.E.'nin ise bacagindan yaralandigi belirlendi. Küçük çocuk saglik ekiplerince yapilan ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirilirken, Erkara'nin cansiz bedeni ise olay yerinde yapilan incelemenin ardindan Adana Adli Tip Kurumu morguna götürüldü.
MERSIN'DE OPERASYON
Baslatilan sorusturma kapsaminda harekete geçen Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, saldiriyi gerçeklestiren süphelilerin 3 kisi oldugunu belirledi. Isimlerinin Hikmet D., Hilmi G. ve Mustafa Okay oldugu tespit edilen süphelilerin Mersin'e kaçtigini belirleyen polis, yapilan teknik ve fiziki çalismalar sonucu süphelilerin Mezitli ilçesindeki bir sitede saklandiklarini saptadi. Cinayet Büro Amirligi ile Mersin Il Emniyet Müdürlügü'ne bagli ekipler, süphelilerin saklandigi eve özel harekat polislerinin de destegiyle baskin yapti.
INTIHAR ETTI
Cinayet süphelilerden Mustafa Okay, yakalanacagini anlayinca polislere önce tabanca ile ates açti, ardindan da basina dayadigi silahi atesleyerek intihar etti. Diger iki süpheli Hikmet D. ve Hilmi G. ise yakalanarak gözaltina alindi. Mustafa Okay'in cansiz bedeni, savci ve polislerin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan morga kaldirildi. Evde yapilan aramada ruhsatsiz 3 tabanca ele geçirilirken, Adana'ya getirilip, saglik kontrolünden geçirilen iki süpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.


  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı