Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Başkan AYDAR,30 Ağustos Zafer Bayramı olması vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

 Başkan AYDAR,30 Ağustos Zafer Bayramı olması vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan AYDAR,30 Ağustos Zafer Bayramı olması vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Ceyhan Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa AYDAR,30 Agustos Zafer Bayrami olmasi vesilesiyle bir mesaj yayimladi.

Baskan Aydar, mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Anadolu’nun ebedi vatanimiz olmasini saglayan, Istiklal Mücadelemizin önemli bir dönüm noktasi büyük taarruzun zaferle sonuçlandigi Agustos ayinin son haftasini Zafer Haftasi olarak büyük bir gururla kutlamaktayiz. Ecdadimiz 1071’ de Malazgirt’te adalet, merhamet ve barisin timsali olan bir medeniyetin temellerini atmistir. Dünyanin en güçlü devletlerine karsi destansi bir direnisin meyvesi olan son Devletimizin Türkiye Cumhuriyeti de Malazgirt’te atilan o saglam temeller üzerine kurulmustur.

Milletimizin bagimsizlik ugruna gösterdigi azim ve kararliligin tüm dünyaya ilan edildigi büyük zaferin 98. Yilini kutlamanin gurur ve mutlulugu içerisindeyiz. Bu zafer Anadolu insaninin kadiniyla, erkegiyle, yaslisiyla, genciyle , topyekûn verdigi onurlu bir mücadelenin eseridir. Yurtta ve dünyada daima baristan yana olan yüce milletimiz, bagimsizligina ve vatanina göz dikildiginde, savas meydaninda ne büyük bir mücadele verebilecegini dosta düsmana defalarca göstermistir. Türk milletinin göstermis oldugu bu vatanperverlik ve kahramanlik örnegi diger milletlere de emsal teskil etmis ve hayranlik uyandirmistir.

Bu duygu ve düsüncelerle, basta bu zaferi bizlere armagan eden Baskomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini, kanlari ile bu topraklari vatan yapan aziz sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve sükranla aniyor, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Agustos Zafer Bayramini kutluyor, saygilarimi sunuyorum.



  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı