Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

BÜNÜL: Vakit Ceyhan Vakti! Hep birlikte yeni Zaferlere!

 BÜNÜL: Vakit Ceyhan Vakti!  Hep birlikte yeni Zaferlere!

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül, 31 Mart 2024 yerel seçimler için AK Parti’den Ceyhan Belediye Başkan aday adayı oldu.

Bünül, aday adaylık evraklarını AK Parti İlçe  Başkanı Süleyman Yeşil’e teslim etti. Başvurunun ardından açıklamada bulunan Bünül, şunları söyledi;

 

 El Ele, Gönül Gönüle Hep Birlikte Ceyhan için Yeni Zaferlere

 

Ak Parti gönlü güzel insanların yeridir. Burada işi gönülden yaparsanız gönüller kazanırsınız. Kadınlarımız emeğiyle, gençlerimiz alın teriyle, büyüklerimiz duasıyla teşkilatlarımıza güç verir. Herkes el ele gönül gönüle yürür. 7’den 70’e farklı mahallelerde olsakta 112 mahalleyle gönlümüz birdir. 

Bizim için büyük işler yapmak önceliğimiz değil, önceliğimiz sizin gönlünüze köprü kurmaktır. Yüzünüzü güldüren, hayallerinizden ilham alan, umutları büyüten, geleceğimizi aydınlatan, gönlünüzü kazanan her iş, bizim için büyük iştir.

Sizler her şeye şahitsiniz düne ve bugüne. Yarına da şahit olacaksınız. Yıllardır mahalle mahalle, sokak sokak, köşe bucak birlikte çalıştık. Yarın da birlikte çalışacağız. Biz “İman varsa imkan vardır.” Diyerek kararlılıkla gayret ederek çalıştık. Ceyhan’da farklılıklarımızın zenginliği ile hepimiz kardeşiz ve Ceyhan için hep birlikte çalışacağız.

Biz dün olduğu gibi bugün de yarın da birlikte güçlü, birlikte güzeliz ve hep birlikte hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Şimdi vakit, hep birlikte el ele, gönül gönüle yürüyerek Ceyhan'ımızı aydınlık yarınlara hazırlama vakti!

 



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli