Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

ÇIKARILAN İŞÇİLERE MÜJDELİ HABER

 ÇIKARILAN İŞÇİLERE MÜJDELİ HABER

SEYHAN SOL SULAMA BİRLİĞİ SÖZLEŞMELİ İŞÇİLER EYLEME HAZIRLANIYOR. Başlıklı haberimizle ilgili Seyhan Sol Sulama Birliği yetkililerinden cevap geldi.

SEYHAN SOL  SAHİL SULAMA BİRLİĞİ SÖZLEŞMELİ İŞÇİLER EYLEME HAZIRLANIYOR. Başlıklı haberimizle ilgili Seyhan Sol Sulama Birliği yetkililerinden cevap geldi.

 

DSİ 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Seyhan Sol Sahil  Sulama Birliğinde sözleşmeli olarak çalışan yaklaşık 82. İşçinin sözleşmelerinin fesh edilmesinden sonra kazan kaynamaya başladı.

 

Seyhan Sol Sulama Birliğinde sözleşmeli olarak çalışan ve işten çıkarıldığı iddia edilen bazı işçiler gazetemizi arayarak  sitemlerini dile getirerek seslerinin duyurulması konusunda destek istediler. İşçilerden aldığımız iddiaları Kamuya duyuran gazetemizin haberlerine karşılık açıklama yapan kurum yetkilileri  işçilerin verdiği Demeçlerin  başka yererle saptırıldığını beyan ederek sözleşmeleri dolan işçilerin önümüzdeki günlerde tekrardan işe alınacakları söylendi.

Çiftçilerin can damarı olan Sulama Birliklerinin bu tür haberler karşısında kamuda yıpratıldığı bilinirken Yavuz Medya olarak bu işin takipçisi olacağımızı bir kez daha hatırlatıyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: ÇIKARILAN İŞÇİLERE MÜJDELİ HABER
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı