Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Adana'da 2 kişiyi öldüren zanlı eş katili çıktı

Adana

Olay, 24 Temmuz günü saat 23.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi'nde meydana geldi.

Olay, 24 Temmuz günü saat 23.30 siralarinda Yüregir ilçesi Çamlibel Mahallesi'nde meydana geldi.

 

Iddiaya göre otomobille gezintiye çikan Ümit Ekmekçi (46) ile yanindaki Cumali Gültekin (28), bir sokakta karsilastiklari Ramazan Demirtas (32), Sergen Çelik (25), Muhammet Savah (23) ve Serhat Saygili (23) ile tartismaya basladi. Tartisma Ramazan Demirtas'in Ümit Ekmekçi'ye 'sen bitmissin' demesiyle küfürlesmeyle büyüdü. Kavgada Demirtas, belindeki tabancayi çikarip ates açti. Ekmekçi de tabancasiyla karsilik verince sokak savas alanina döndü. Kavgaya karisan 5 kisi, silahlardan çikan kursunlarla yaralandi. Yaralanan Demirtas, Savan, Saygili ve Ekmekçi arkadaslari tarafindan hastaneye götürüldü.

Mahallelinin ihbariyla bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik görevlileri, silahla vurulmus ve yaninda tabanca bulunan Sergen Çelik'in hayatini kaybettigini belirledi. Özel bir hastaneye kaldirilan Ramazan Demirtas ise doktorlarin müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekibi, Çelik'in yaninda ve yakininda tabanca ile sokakta dolu sarjör ele geçirirken, silahlardan ateslenen 28 bos kovan buldu.

Hastanedeki tedavileri tamamlanan süpheliler, taburcu edildikten sonra gözaltina alindi. Emniyete götürülen süphelilerden Ümit Ekmekçi'nin, 1 Ekim 2004'te kendisinden bosanmak isteyen ve 'Bizde erkek kadini bosar. Beni bosayacaksin, yoksa görürsün' diyen esi Sebiha Ekmekçi'yi öldürdügü ögrenildi. Çikarildigi mahkemece müebbet hapis cezasina çarptirilan, durusmadaki iyi hali nedeniyle cezasi 30 yila indirilen Ekmekçi'nin geçtigimiz yil sartli olarak tahliye edildigi belirtildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Ümit Ekmekçi çikarildigi mahkemece tutuklanirken, Cumali Gültekin, Muhammet Savah ile Serhat Saygili ise adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı