Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Adana'da eski milli atlet, av tüfeğiyle vurularak öldürüldü

Adana

Adana'da Lokman D., eski milli atlet olan komşusu 66 yaşındaki Ahmet Pekyen'i oturdukları apartmanın önünde av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Saat 07.00 siralarinda, Seyhan ilçesi Yesilyurt Mahallesi'nde meydana gelen olayda 5 katli apartmanin 3'üncü katinda yasayan Lokman D. ile alt katta oturan Ahmet Pekyen ve ailesi, dün tartisti. Lokman D., bugün de evinin balkonundan apartmanin önündeki Ahmet Pekyen'e av tüfegiyle ates etti. Yaralanan Pekyen, çagirilan ambulansla kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

 

DÜN AKSAM TEHDIT ETMIS: SIZI ÖLDÜRECEGIM

Cinayet süphelisi Lokman D., evinde, olayda kullandigi degerlendirilen tüfekle gözaltina alindi. Lokman D.'nin dün aksam, aralarinda daha önce de husumet olan Pekyen ailesinin üyelerini 'Sizi öldürecegim' diye tehdit ettigi iddia edildi. Süpheliyi sorguya alan polis, olayla ilgili sorusturmayi sürdürüyor.

 

 

ESKI MILLI ATLET

Ortaokul yillarinda milli takima seçilen, Türkiye birincilikleri bulunan ve Balkan Sampiyonasi'nda 6'inci olan Ahmet Pekyen, 1980 darbesinden sonra sporu birakti. 1987 yilinda Anavatan Partisi'nin bombalanmasi olayinda suçlanip gözaltina alindi. Pekyen, iddiaya göre gördügü iskence nedeniyle omuriligindeki zedelenme sonucu yüzde 50 engelli kaldi. Bu suçlamadan beraat eden Pekyen, bir dönem Anadolu Halklari Dernegi Baskanligi da yapti



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı