Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Adana'daki vahşi cinayetin zanlıları tutuklandı

Adana

Adana'da boğazından bıçaklandıktan sonra ayağına taş bağlanıp, çuvala konulup sulama kanalına atılarak öldürülen gencin katil zanlısı baba ile ona yardım ettiği iddia edilen anne, üvey anne ve damat tutuklandı.

Adana'da bogazindan biçaklandiktan sonra ayagina tas baglanip, çuvala konulup sulama kanalina atilarak öldürülen gencin katil zanlisi baba ile ona yardim ettigi iddia edilen anne, üvey anne ve damat tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bagli Yalmanli Mahallesi'nde geçtigimiz gün, sulama kanalinda köprüden geçen bir kisi, çuval içinde ceset gördü. Vatandas hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler cesedin çikartilmasi için sualti polisine haber verdi.

Sualti polisi kanal içindeki çuvalda bulunan cesedi çikardi. Ilk incelemede sahsin erkek oldugu, bogazindan biçaklanip, ayagina tas baglanip, suluma kanilana atilarak öldürüldügü belirlendi. Polis üzerinden kimlik çikmayan sahsin ismini belirlemek için yaptigi çalismada sahsin Ali E. isimli genç oldugunu belirledi. Iddiaya göre polis cinayeti kimin isledigini arastirdiginda genci babasi Mehmet E.'nin öldürdügünü, daha sonra da annesi Adle E., üvey annesi Rukiye A. ve damadin cesedi yok etmek için yardim ettigini belirledi.Polis zanlilari gözaltina aldi. Zanlilar sorgularinin ardindan adliyeye sevk edildi.Nöbetçi sulh ceza hakimligine çikarilan 4 süpheli tutuklandi. 

Adana



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı